Aparitia ridurilor poate fi oprita, sfaturi pentru riduri

Aparitia ridurilor este o etapa inevitabila in viata fiecaruia, nu o putem anula, dar avem puterea de a- i intarzia semnele.
In continuare avem 9 metode de intarziere a aparitiei ridurilor:

    Pozitia in care dormim

Dormitul pe spate va reduce semnificativ sansele de obtinere a ridurilor. Dormitul pe o parte sau cu fata in jos au efect opus.

    Alege fete de perna de matase

Spre deosebire de bumbac, fetele de perna de matase sunt mult mai moi pentru fata! Acest material nu absoarbe cremele de fata aplicate, asa cum se intampla in cazul bumbacului!

    Inlocuiti cafeaua cu cacao

Cercetatorii au descoperit ca, cacaoa contine foarte multi antioxidanti, cum ar fi epicatechina si catechina care vor proteja pielea impotriva daunelor cauzate de soare. Pielea se va simti hidratata si neteda.

    Mancati peste

Somonul este cea mai buna optiune pe care ai putea sa o alegi. Este bogat in proteine si acizi grasi omega 3 care vor hrani pielea, prevenind formarea liniilor fine, iar in cele din urma ridurilor.

    Consumati alimente bogate in antioxidanti

Fructele si legumele sunt cele mai bune exemple care contin antioxidanti. Ele iti vor proteja, de asemenea organismul de actiunea radicalilor liberi.

    Utilizati soia

Nu numai ca se  poate gati, dar se poate aplica si pe fata sau luata ca supliment. Structura pielii va fi imbunatatita, precum si fermitatea.

    Aveti grija de gat

Fata nu este singura afectata de procesul de imbatranire, ci si gatul este. Asigurati-va ca aplicati si aici metode pentru hidratare.

    Practicati yoga

S-ar putea sa va surprinda acest lucru, dar practicand yoga, pielea ta va arata mult mai bine. Incercati sa practicati de doua ori pe saptaman si veti fi surprinse de rezultat.

    Diminuati efectele strabismului

Strabismul va pune muschii fetei mai mult la lucru si poate cauza canale pe suprafata pielii. Aceste canale pot deveni in timp riduri. Purtati ochelari de soare vara, pentru a proteja mai bine pielea din jurul ochilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu