Bolile de inima se trateaza cu papadie

Bolile de inima se trateaza cu papadie

Datorita vitaminelor si mineralelor pe care papadia le contine, ea actioneaza ca un tonic si ca un diuretic asupra organismului, are un puternic efect detoxifiant, curata sangele, ficatul si colonul de toxinele acumulate in timp, le regleaza activitatea si le stimuleaza. 

Papadia previne si lupta impotriva cancerului prin continutul sau bogat de vitamina A si C. Anumite studii au scos la iveala efectele benefice pe care consumul de papadie le are asupra cancerului bucal si la plamani.

In caz de boli cardiovasculare, se administreaza pulberea de papadie, cate o juma­tate de lingurita, luata de 3-4 ori pe zi. Cura dureaza 90 de zile si are un efect foarte rapid asupra tensiunii arteriale, pe care o va scadea treptat si, cel mai impor­tant, o va stabiliza dupa doar 1-2 saptamani de administrare. Efectele asupra nivelului coles­terolului din sange apar abia dupa 30-40 de zile de adminis­trare, dupa aceasta perioada de timp coles­terolul rau (LDL) incepand sa scada, in timp ce pro­portia de colesterol bun (HDL) creste. in fine, dupa 60 de zile de administrare, analizele vor arata si scade­rea nivelu­lui grasimilor din san­ge (trigliceridele), ceea ce va avea ca efect oprirea depu­nerii placilor de aterom pe artere, precum si preve­ni­rea accidentului vascular si a infarctului miocardic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu