Piramida luminoasa de pe planeta Ceres

Piramida luminoasa de pe planeta Ceres

O piramidă misterioasă a fost fotografiată pe Ceres de către sonda spațială Down. Din fotografiile, puse la dispoziția publicului larg de NASA, se poate observa cum piramida în cauză are o latură extrem de strălucitoare.

La 6 martie 2015, sonda spațială Down a ajuns pe orbita planetei pitice Ceres. Acest eveniment a fost un alt pas pe care omenirea îl face pentru descoperirea și înțelegerea sistemului nostru solar.
De atunci și până în prezent, numeroase fotografii au fost captate. Într-una dintre ele se poate observa o structură piramidală, comparată de astronomi cu un dom.

Interesant este faptul că piramida de pe Ceres are o latură extrem de strălucitoare și nimeni nu înțelege acest fenomen.
Piramida a fost numită Ahuna Mons și odată cu apropierea sondei spațiale de solul lui Ceres, aceasta a atras atenția specialiștilor. Structura enigmatică pare să fie un imens dom cu pereții extrem de netezi. Specialiștii susțin că piramida are o înălţime de aproximativ 5 kilometri.


Un alt fapt interesant, este că la circa 700 de kilometri de această enigmatică piramidă se afla un crater, unde se pot vedea numeroase lumini. Nimeni nu poate explica acest fenomen și din această cauză există voci care le atribuie extratereștrilor.
Pe lângă acest fapt intrigant, se mai speculează că în acel crater există o activitate intensă. Luminele apar și dispar la anumite intervaluri de timp, ca și cum ar exista activitate intensă. Specialiștii nu pot explica deocamdată aceste fenomene, dar sunt de părere că există o legătură între piramida și crater.

Chiar dacă este posibil să fie vorba despre fenomene naturale, acestea sunt încă necunoscute omului, dar probabil că viitorul va elucida și acest mister.
Până atunci, lăsăm loc liber speculațiilor ufologilor, care sunt mai mult decât convinși că Ceres aparține unei specii extraterestre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu