Planeta X intra in sistemul nostru solar

Planeta X intra in sistemul nostru solar


Fiecare descoperire a unei planete a fost precedată de observarea unor anomalii în sistemul nostru solar.
Mișcările neregulate ale planetei Uranus au fost puse pe existența unei alte planete care producea aceste iregularități.

În anul 1846, a fost descoperită planeta Neptun care influența orbita lui Uranus. Aceeași situație pentru Pluton, care la rându-i influențează planetele Uranus și Neptun.

În anul 1940, astronomul chilian Ferrada susținea că o planetă necunoscută care a apărut în sistemul nostru solar are tendința de a se apropia de planeta noastră, dar anumite forțe din univers o țin la distanță. El a numit planeta X, planeta Cometă, dat fiind viteza sa foarte mare și orbita eliptică, asemănătoare unei comete.

Existența planetei X sau Nibiru a fost popularizată în anul 1976, de celebrul cercetător Zacharia Sitchi, în cartea sa, A 12 Planetă.

În vechile texte, Planeta era numită Distrugătorul și apare o dată la 3600 de ani. Planeta X nu gravitează în jurul Soarelui, ci în jurul lui Nemesis, o stea invizibilă din cauza prafului de oxid de fier care este în jurul său.

Nibiru pătrunde în sistemul nostru solar o dată la 3000 de ani. În prezent, Vaticanul are cel mai performant și puternic telescop infraroșu, amplasat în Arizona. Cercetările sunt conduse de preotul iezuit Jose Funes.

În anul 1993, foarte târziu, NASA dă un comunicat în care recunoaște existența planetei X, după ce, ani la rând a negat cu vehemență existența ei.

Informațiile despre planeta X au fost puține sau au lipsit cu desăvârșire. Guvernul american a luat decizia de a nu da publicității informații despre caracterul destructiv al planetei X. Puținele informații au parvenit de la cercetători independenți care, imediat după ce au dat informația, au fost defăimați sau puși la zid.

Planeta X se află în apropierea constelației Orion și este la fel de mare ca și planeta Jupiter.
În anul 2003, Departamentul de Război al SUA a realizat un documentar în care se vorbește despre schimbările brutale de climă, despre scăderea dramatică a salinității din apele oceanelor.

În oceanul Atlantic, apa sărată caldă, de la suprafață, circulă spre nord, în timp ce apa sărată rece, de la fundul oceanului, circulă spre sud. Impactul va fi devastator pentru climatul mondial.

În documentar se arată că vom avea parte de secetă, de schimbări dramatice de temperatură. În anul 2010, ziarul londonez The Telegraph a publicat un articol intitulat, În căutarea unei stele ucigătoare care aruncă comete mortale. În articol se arată că NASA este în căutarea unei stele asemănătoare Soarelui, numită Nemesis, care se rotește lent în jurul Soarelui și catapultează comete către Pământ.

În articol se face precizarea că steaua este de cinci ori mai mare ca Soarele și este cauza care a dus la dispariția dinozaurilor de pe Pământ.

În timp ce planeta X intră în sistemul nostru solar, forța sa gravitațională lansează în traiectoria sa comete și asteroizi, de mare talie, formați din gheață și rocă care bombardează Pământul.

Specialiștii sunt de acord că forțe invizibile modifică traiectoria orbitală. Sistemul nostru solar este în modificare din cauza unui perturbator.

Începând cu anul 1901, câmpul magnetic al Soarelui s-a mărit de 230 de ori. Erupțiile și furtunile solare s-au mărit ca număr și intensitate.

Fenomenele neîntâlnite până acum s-au produs pe Lună, unde atmosfera formată din sodiu are o profunzime de 6000 de kilometri, luminozitatea planetei Venus s-a mărit de 2500 de ori, enorma centură din jurul planetei Saturn și-a schimbat culoarea, calota polară a planetei Marte s-a prăbușit iar amploarea furtunilor a crescut în mod exponențial, iar Jupiter este bombardat de comete și asteroizi.

Nici Pământul nu a scăpat de modificări, fluctuații electromagnetice, deplasarea axei polare, schimbări climatice, vulcani inactivi de sute de ani au început să erupă. Față de anul 1970, cutremurele cu magnitudine peste 6 pe scara Richter au crescut cu 400%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu