Semintele de dovleac si usturoiul ne scapa de paraziti

Semintele de dovleac si usturoiul ne scapa de paraziti

Constipatia sau, dimpotriva, diareea, durerea de stomac pot fi semne care indica existenta viermilor intestinali. Un diagnostic exact se pune in urma examenului coproparazitologic in urma caruia se afla si tipul parazitului pe care il avem. Terapiile naturiste pot avea o eficienta limitata.

Usturoiul si semintele de dovleac sunt cele mai bune in tratamentul anumitor tipuri de viermi intestinali. Semintele de dovleac au efect asupra limbricilor si oxiurilor, insa nu si in giardia“, mai spune medicul. Semintele de dovleac se consuma crude, explica aceasta, circa 120 de grame pe zi. Imediat dupa ce le mestecam trebuie administrat si un purgativ puternic tot naturist care poate fi uleiul de ricin, sena sau crusinul.

„Prin combinatie, semintele de dovleac si usturoiul despre care trebuie sa va spun ca e musai sa fie consumat inainte de masa, cu grija pentru ca irita stomacul, deci, prin combinatie, imobilizarea parazitilor cu evacuarea lor puternica putem scapa de problema. Însa daca ramâne fie si un singur parazit acesta se va inmulti si  o vom lua de la capat“, mai spune medicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu