Bautura miraculoasa pentru artere ingrosate

Bautura miraculoasa pentru artere ingrosate

Cand particulele de colesterol se acumuleaza in artere, formeaza placa ce obstructioneaza circulatia sangelui. Arterele ingustate afecteaza intreg corpul si pot duce la dureri, stare de disconfort si, in cele din urma, la un atac cardiac.

ACCIDENTUL VASCULAR: Placa acumulata pe arterele carotide, ce transporta sangele la creier, poate declansa un accident vascular.

OBOSEALA SI AMETELI: Nivelul scazut de oxigen ca urmare a circulatiei proaste poate duce la oboseala acuta si stari de ameteala, mai ales la femei.

DIFICULTATI DE RESPIRATIE: O circulatie deficitara poate crea dificultati de respiratie.

DURERI LA NIVELUL PIEPTULUI: Durerea in piept, sau angina, apare ca urmare a circulatiei scazute catre inima. Angina poate fi resimtita ca o apasare, amorteala, contractie, senzatie de "gheara" sau arsura.

DURERI IN ZONA LOMBARA: Cand circulatia sangelui in zona lombara scade, discurile dintre vertebre devin fragile si pot atinge nervii provocand dureri.

DISFUNCTIE ERECTILA: Ingustarea arterelor din zona organelor genitale duce la disfunctia erectila.

MAINI SI PICIOARE DUREROASE, AMORTITE SAU RECI: Placa de pe arterele de la nivelul membrelor poate duce la extremitati dureroase, amortite si reci.

Pentru a obtine bautura ai nevoie de:

4 litri de apa

8 lamai

8 catei de usturoi

1 bucata de ghimbir

Spala bine lamaile, dupa care taie-le in bucati potrivite. Adauga ghimbirul si usturoiul curatate si taiate si punele intr-un blender, alaturi de lamai. Ar trebui sa obtii o pasta omogena, pe care o pui intr-un vas la fiert. Dupa primul clocot, da amestecul de pe foc si asteapta sa se raceasca. Strecoara si depoziteaza preparatul in recipiente din sticla.

Aceasta bautura sanatoasa trebuie consumata zilnic, trei saptamani. Se bea pe stomacul gol cu doua ore inainte de mesele principale. Este indicat sa faci si miscare, de cel putin trei ori pe saptamana in timpul acestui tratament de curatare. Cura nu va duce doar la curatarea arterele, ci va imbunatati starea generala de sanatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu