Vortexul deschide o noua dimensiune

Vortexul deschide o noua dimensiune


In lumea eterica un vortex este o spirală invizibilă care se termină undeva sub pământ, la o adâncime de 50 de metri. Spiralele sunt entități cosmico-telurice.

Există mai multe tipuri de vortex. Vortexul de nivelul 1 este format din trei spirale și are un diametru de 24 de metri. Acest vortex multiplică biocâmpul fiecăruia dintre noi de 10 ori. În condiții de normalitate, aura ocupă o suprafață de 2 metri, în jurul corpului nostru. În centrul unui astfel de vortex, aura va avea 20 de metri.

Vortexul de nivelul 2 are șapte spirale și un diametru de 300 de metri. În centrul vortexului aura va fi de 15 ori mai mare. Astfel de votexuri sunt întâlnite în altarele din catedralele romane. Vortexul de nivelul trei are 12 spirale, are un diametru de 450 de metri și mărește aura de 25 de ori.

În urma măsurătorilor bioenergetice, o astfel de aură a fost descoperită în Catedrala Notre Dame din Paris. Experiențele transcendentrale au atras ca un magnet omenirea. Plecând de la preoți, imami, brahmani, șamani, cu toții au fost preocupați de aceste fenomene.


O persoană care este așezată în inima unui vortex va primi o vibrație. Facultățile extrasenzoriale se activează. Această înaltă frecvență va accentua percepțiile și emoțiile. Energia intră în corpul uman prin coloana vertebrală. Pământul are anumite linii de forță unde se produc vortexuri, în special pe meridiane. Meridianele sunt considerate reţeaua vaselor sanguine ale Pământului.Ele irigă cu energie nu numai la suprafață ci și în interiorul planetei.

Liniile de forță sunt în legătură cu universul și primesc impulsuri. De aceste vortexuri depinde sănătatea omenirii. Din această cauză, la vechile civilizații existau persoane care măsurau energia din vortexuri. Aceste persoane erau numite gardieni ai geometriei sacre.

Toate altarele de cult erau amplasate în apropierea vortexurilor. Ritualurile, indiferent de natura lor, erau organizate acolo unde existau linii de forță.  Altarele de cult sau templele erau construite astfel încât acestea aveau proprietatea unor receptoare care captau energia.

Majoritatea siturilor arheologice sunt amplasate în corelație cu o anumită constelație. Această descoperire a fost făcută de un arheolog britanic, John Forbes, care a susținut că între structurile megalitice și o constelație există o legătură. Între cele două se producea un schimb de energii.

Între un templu sau altar de cult și constelație se producea o rezonanță cu energia cosmică.
În aceste locuri se realizau conexiuni spirituale cu planurile superioare, dar erau și locuri unde persoanele bolnave se vindecau.

Ivan Sanderson, biolog american, a realizat o hartă cu 12 zone unde se produc anomalii. Primele două sunt la cei doi poli, celelalte zece sunt de o parte și alta a Ecuatorului. Morozov, un cercetător rus a susținut că Pământul este un cristal uriaș.

Piramidele din Egipt sunt amplasate în unul dintre cele mai puternice vortexuri. Aceeași situaţie pentru Triunghiul Bermudelor, Marea Diavolului, Japonia, piramida din Yucatan, piramidele din China, lacul Baikal.  Conform măsurătorilor cel mai puternic vortex a fost măsurat în Montreal, Canada. Urmează Egiptul și Italia, Muntele Olimp, Grecia. Tibetul este pe locul zece.

Există și vortexuri secundare care sunt răspândite în alte colțuri ale lumii. Un vortex produce energie pură care acționează asupra tuturor formelor de materie. În ceea ce privește România, cel mai puternic vortex a fost măsurat în Retezat. Urmează Sarmizegetusa Regia și Rarău.



Rarăul este format din structuri cristaline care susțin crearea vortexurilor. Zona Ceahlău este considerată a cincea zonă energetică din România. Datorită numărului mare de mănăstiri din zonă, Ceahlăul este numită al doilea munte sfânt al ortodoxiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu