Elixirul pentru curatarea plamanilor

Se spune adesea ca cei care fumeaza ar putea trai mai mult daca ar renunta la acest obicei. Cu toate acestea, in cazul in care renuntarea la fumat este pur si simplu de neconceput, foloseste aceste plante, zi de zi:

Ghimbir

Acesta este un condiment antic, care a fost mult timp folosit pentru efectele sale benefice in vindecarea organismului. Ghimbirul poate ajuta, de asemenea la eliminarea excesului de mucus din plamani.
Ceapa si usturoiul

Suntem bine familiarizati cu efectele sanatoase ale cepei si usturoiului. Ambele au proprietati anticancerigene importante si actioneaza pentru contracararea numeroaselor afectiuni cronice.
Ceapa este deosebit de eficienta in evitarea diferitelor boli respiratorii.

Curcuma sau turmericul

Acest condiment fantastic este dotat cu un bogat continut de vitamine si minerale si detine in plus acizi grasi omega-3.
Turmericul are efect antiviral, antibacterian si anticancerigen, ajutand, astfel, organismul sa isi intensifice arderile si sa fortifice sistemul imunitar.

Elixirul pentru curatarea plamanilor
Ingrediente:
400 g ceapa
1 l de apa
400 g miere
2 linguri curcuma/turmeric
ghimbir, o bucata de dimensiunile degetului mare de la mana

Mod de preparare:
Fierbeti apa. Includeti ceapa taiata in sferturi si radacina de ghimbir tocat. Cand amestecul fierbe, se adauga curcuma si se reduce focul la cea mai mica intensitate.

Lasati sa fiarba pana cand amestecul scade la jumatate, strecurati si puneti-l intr-un borcan. Cand se raceste adaugati mierea. Pastrati-l la frigider. Luati doua linguri in dimineata inainte de a consuma sau bea orice altceva si seara la interval de doua ore dupa cina.

Nota: consultati intotdeauna medicul sau farmacistul inainte de utilizarea oricarui remediu natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu