Oceanele ascund mistere despre civilizatii antice disparute

Cercetătorii europeni au descoperit, în Triunghiul Bermudelor, în adâncul oceanului, o piramidă înaltă de 200 de metri și cu o lățime de 300 de metri.
În piramidă s-au descoperit două găuri care sunt de factură umană. Apa oceanului intră prin aceste două găuri gigantice, creând niște vârtejuri impresionante. Ca vechime, specialiștii susțin că piramida are câteva zeci de mii de ani vechime.
Se presupune că, această piramidă a fost construită pe o suprafață care făcea legătura între Caraibe și Yucatan. Conform specialiștilor, continentul sau insula pe care a fost construită piramida a fost înghițit de apele oceanului în mod subit.
Scufundarea misteriosului continent s-a pus pe seama acțiunii planetelor Marte și Venus, precum și a meteoriților din jurul acestor planete. Alți specialiști susțin că această calamitate s-a produs prin autodistrugere. O civilizație avansată nu mai poate controla tehnologia.
Structurile cristaline utilizate de o civilizație avansată nu mai pot fi controlate și pot provoca dezastre.
În anul 2000, cercetătorii ruși, care au analizat și studiat zona cuprinsă între Bermude și Yucatan au concluzionat că, anomaliile care se produc în această zonă au la origine acțiunea unor cristale care se află în interiorul oceanului.
Specialiștii ruși susțin că aceste cristale emană o energie distructivă, care produce dispariții de vase, avioane și implicit de vieți omenești.  Cu toții am auzit de Cousteau și celebrul său vas, Calypso. Mai puțin cunoscută este o întâmplare care s-a produs în apropiere de coasta orașului Djibuti.
Cousteau și echipa sa cercetau rechinii din zonă. Cousteau a decis să coboare în adânc o cuşcă, în interiorul căreia era o piele de cămilă. Echipa dorea să studieze reacția rechinilor la vederea cuștii și a pielii de cămilă.
 Cușca a fost scufundată și după câteva ore, au constatat că barele de fier ale cuștii fuseseră rupte.
Cousteau, care era comandantul navei, a decis să se scufunde în adânc, să vadă despre ce este vorba. Un rechin, oricât de puternic ar fi fost, nu ar fi putut distruge cușca.

Cousteau s-a scufundat și în momentul în care a revenit la suprafață, a declarat că omenirea nu este pregătită să afle ceea ce el a văzut în adâncul oceanului. Până la sfârșitul vieții, Cousteau nu a mai vrut să facă declarații despre acest incident.
În apropiere de Taiwan, oceanografii japonezi au descoperit în profunzimea oceanului, un site creat de om, cu structuri din piatră, poziționate pe cinci etaje. Pe aceste structuri din piatră au putut fi observate adevărate drumuri, pasaje care uneau cele cinci etaje.
Oceanele ascund multe mistere cu privire la civilizații care au dispărut subit. Unii specialiști susțin că aceste cauze sunt de origine naturală, alții din contră, disparițiile au putut fi cauzate de autodistrugere sau de factori care țin de extraterestru. Fenomene sau puteri supra evoluate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu