Orasul lui Dumnezeu care se deplaseaza prin spatiu

Incepand cu prima carte pe care am publicat-o in 1991, Biblia si OZN-urile, am vorbit de un „oras”, „cetate”, „statie” a lui Dumnezeu, care se deplaseaza in spatiu. M-am bazat pe datele furnizate de Cartea lui Enoh si Cartea Apocalipsei/Revelatiei.
Incepand cu prima carte pe care am publicat-o in 1991, Biblia si OZN-urile, am vorbit de un „oras”, „cetate”, „statie” a lui Dumnezeu, care se deplaseaza in spatiu. M-am bazat pe datele furnizate de Cartea lui Enoh si Cartea Apocalipsei/Revelatiei lui Ioan. In 2004 am gasit confirmarea (atunci am inceput sa fac conexiunile dintre Biblie si scrierile sumeriene) in cartea lui Z. Sitchin, A Douasprezecea Planeta (Ed. Aldopress, Bucuresti) in care sunt scrise urmatoarele:
„In timp ce A Douasprezecea Planeta (si ea de fapt o nava spatiala, desi de proportii uriase) isi continua drumul pe imensa sa orbita… Calatorind la bordul propriei planete, care poate fi asemanata ea insasi cu o nava uriasa ce trece pe langa aproape toate planetele sistemului nostru solar”.
Desi de atunci au trecut 16 ani si am citit o serie de carti care abordau relatia stiinta-religie, pot spune ca descrieri din interiorul statiei-planeta Nibiru/Eris, in afara celor din Cartea lui Enoh si Biblie (si alti profeti evrei in afara de Ioan au ajuns pe planeta Zeilor), nu am gasit. Cateva exemple:
1. Ridicarea lui Enoh la cer: „Enoh a fost rapit de pe Pamant… m-am vazut inconjurat de nori (nave-n.a)… priveam cu ingrijorare miscarea astrelor si a fulgerelor… am ajuns la un zid cladit din pietre de clestar… Peretii ca si podeaua erau de asemenea din cristal si la fel si temeliile. Tavanul era format din stele ratacitoare (statia se deplasa-n.a)… locuinta era bine luminata… in tavan straluceau fulgere… era Cineva asezat pe acest tron maret (Yahweh/Anu – Conducatorul planetei Eris-n.a al carui vesmant era mai stralucitor decat Soarele (descrierea este identica cu aceea din Apocalipsa – n.a)… se ridica chiar inaintea Lui un foc de o mare intindere (ecran TV, monitor – n.a) (Enoh-cap. 14) .
2. Drumul lui Ioan spre planeta Eris, dupa ce intra intr-o nava pe care o numeste „usa deschisa in cer” (Apocalipsa 4:1): „Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou , pentru ca cerul dintai si pamantul trecusera; si marea nu mai este (doar cosmonautii pot furniza asemenea descrieri-n. a). Si am vazut coborandu-se din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfanta Noul Ierusalim (Eris -salim-n. a)” (Apocalipsa 21: 1, 2). Reamintesc faptul ca in acest capitol este data si dimensiunea planetei Eris, de 2400 km., confirmata de astronomi dupa aproape 2000 de ani, la Praga, in 2006.
3. Si Ioan vede pe Eris ecranul TV, monitorul, ” o mare de sticla amestecata cu foc” (Apocalipsa 15:2), pe care a urmarit evenimente din istoria omenirii, unele chiar de maxima actualitate. Cateva exemple:
a) Conflictul din Irak si intensificarea activitatii seismice cauzata de apropierea planetei Eris de sistemul nostru solar. „Cetatea cea mare a fost impartita in trei parti (razboiul civil din Irak se desfasoara intre siiti, suniti si kurzi – n.a) si cetatile neamurilor s-au prabusit… Dumnezeu Si-a adus aminte de Babilonul cel mare, ca sa-i dea potirul de vin al furiei maniei Lui” (Apocalipsa 16:19).
b) Imaginea unor avioane aflate in plina misiune de lupta si o explozie nucleara: „Lacustele acelea semanau cu niste cai pregatiti de lupta. Pe capete aveau un fel de cununi (carlinga- n.a)… aveau niste platose ca niste platose de fier; si vuietul pe care-l faceau aripile lor era ca vuietul unor care trase de multi cai care se arunca la lupta. Au niste cozi ca de scorpii, cu ace (cele 3 aripioare de la coada avioanelor-n.a). Si in cozile lor statea puterea (de acolo cadeau bombele-n.a) lor ca sa vatame pe oameni cinci luni (boala de iradiere-n.a)… o stea (bomba
-n.a) care cazuse din cer pe pamant… s-a ridicat un fum, ca fumul unui cuptor mare. Si soarele si vazduhul s-au intunecat de fumul fantanii” (Apocalipsa 9:1-10).
c) Imaginea unor baterii antiaeriene: „Capetele cailor erau ca niste capete de lei si din gurile lor ieseau foc, fum si pucioasa ” (Apocalipsa 9:17).
d) Biblia vorbeste despre un conflict de proportii in Orientul Mijlociu, la care vor participa si chinezii, japonezii etc., care vor ajunge in zona de conflict dupa secarea apelor Eufratului, lucru foarte simplu de realizat abia in zilele noastre, prin simple apasari efectuate asupra unor butoane aflate in barajele existente pe acest fluviu, in Turcia: „Eufrat. Si apa lui a secat, ca sa fie pregatita calea imparatilor de la rasaritul soarelui ” (Apocalipsa 6 : 12). Referitor la „ingerii” de la Eufrat, in numar de patru, este avansata si o cifra de combatanti: „douazeci de mii de ori zece mii” (Apocalipsa 9:14-16), care ar conduce la o armata de 200 de milioane de oameni. Doar China are o asemenea armata, ceilalti trei „ingeri” putand fi: Japonia, Coreea de Nord si Coreea de Sud.
e) Apocalipsa/Revelatia, pe langa numeroasele descrieri din interiorul planetei Eris, din care am prezentat doar cateva (detalii in lucrarea Apocalipsa psihiatriei, www. miracol. ro), expune si evolutia planetei Zeilor spre sistemul nostru solar, alaturi de cateva din evenimentele ce vor urma patrunderii ei in acesta:
„A cazut din cer o stea mare, care ardea ca o faclie (cel mai probabil coada unuia dintre satelitii sai, care datorita atractiei gravitationale exercitate de Neptun, se va transforma in cometa, dupa cum a sustinut unul dintre descoperitorii planetei Eris, profesorul Mike Brown, la inceputul anului 2007n. a); a cazut peste a treia parte din rauri si peste izvoarele apelor. Si numele stelei era Pelin (Wormwood, in traducerile britanice ale Bibliei, simbolizand „stea mare care coboara din cer”-Web definitions-n. a). Si a treia parte din ape a devenit pelin si multi oameni au murit din cauza apelor, pentru ca se facusera amare” (Apocalipsa 8:10,11).
Contactul cu coada cometei va determina, pe langa acest gust amar al apelor si o puternica incalzire a acestora, fenomen descris in aproape toate traditiile popoarelor, acum 3600 de ani, in timpul ultimei treceri a planetei Eri/Nibiru prin sistemul nostru solar: traditiile mexicane-Popol Vuh, traditiile indiene, Biblia, izvoarele rabinice, Hesiod in lucrarea sa Teogonia, mitologia iraniana Zend-Avesta etc. Detalii in lucrarea Ciocnirea Lumilor de I. Velikovsky (Ed. Lucman, Bucuresti).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu