Toamna aduce pe langa ploaie si frunze uscate si cateva fructe si legume pe care cu totii trebuie sa le incercam.
Lista propusa de Good News Network incepe cu rodia, care poate fi inclusa in mancaruri dulci sau sarate, dar si in dulciuri. Aceasta protejeaza inimade diferite afectiuni, dar si previne cancerul de colon sau san. Mai mult, ajuta si in caz dedepresie, stimuland producerea de serotonina si estrogen, noteaza ziare.com.
Kaki contine multe fibre si vitamina A, fiind cunoscut si pentru proprietatiile anti-inflamatorii si antiinfectioase.
Napul suedez ofera 50% din doza zilnica recomandata de vitamina C, fiind o sursa bogata de fibre, dar cu putine calorii. Este foarte bun pentru sistemul digestiv si de foarte mare ajutor in mentinerea greutatii.
Radacina de telina este o mare sursa de antioxidanti, fibre dietetice, vitamine si alte substante nutritive. Este un excelent analgezic, antiseptic, avand si propritati anti-alergice, dar fiind si de ajutor pentru sistemul digestiv.
Andivele au putine calorii, dar multe fibre, vitamina A, beta-caroten si acid folic.
Pastarnacul este chiar mai hranitor decat morcovul, continand mai mult acid folic si potasiu.
Si curmalele reprezinta o varianta buna de gustare in aceasta toamna, fiind bogate in fibre si bune pentru sanatatea inimii si a sistemului digestiv.
Lista propusa de Good News Network incepe cu rodia, care poate fi inclusa in mancaruri dulci sau sarate, dar si in dulciuri. Aceasta protejeaza inimade diferite afectiuni, dar si previne cancerul de colon sau san. Mai mult, ajuta si in caz dedepresie, stimuland producerea de serotonina si estrogen, noteaza ziare.com.
Kaki contine multe fibre si vitamina A, fiind cunoscut si pentru proprietatiile anti-inflamatorii si antiinfectioase.
Napul suedez ofera 50% din doza zilnica recomandata de vitamina C, fiind o sursa bogata de fibre, dar cu putine calorii. Este foarte bun pentru sistemul digestiv si de foarte mare ajutor in mentinerea greutatii.
Radacina de telina este o mare sursa de antioxidanti, fibre dietetice, vitamine si alte substante nutritive. Este un excelent analgezic, antiseptic, avand si propritati anti-alergice, dar fiind si de ajutor pentru sistemul digestiv.
Andivele au putine calorii, dar multe fibre, vitamina A, beta-caroten si acid folic.
Pastarnacul este chiar mai hranitor decat morcovul, continand mai mult acid folic si potasiu.
Si curmalele reprezinta o varianta buna de gustare in aceasta toamna, fiind bogate in fibre si bune pentru sanatatea inimii si a sistemului digestiv.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu