Elixir pentru piele si par, preparare

Femeile care folosesc deja acest elixir spun ca le imbunatateste aspectul, pielea lor este mai catifelata si elastica, iar parul mai gros. Pare greu de crezut, dar e adevarat: poti prepara acasa acest elixir al tineretii si te vei convinge si tu. Daca vrei sa iti intineresti tenul si corpul, o poti face fara a apela la produsele cosmetice costisitoare.

Pentru preparare, veti avea nevoie de:

- 100 de grame de seminte de in macinate;

- 2 lamai;

- 0,5 kg de miere;

- 1 catel de usturoi;

Curata o lamaie de coaja, iar pe cealalta pastreaz-o asa. Dupa ce ai curatat usturoiul, pune-l in blender impreuna cu cele doua lamai. Adauga mierea si semintele de in macinate si amesteca bine. Pune amestecul intr-un borcan din sticla, si depoziteaza-l la frigider.

Trebuie sa consumi cate o lingura de trei ori pe zi, inainte de fiecare masa. Daca vei folosi acest elixir al tineretii pentru piele si par in mod regulat, vei obtine rezultate incredibile, usor de remarcat in maxim 30 de zile.

Lamaia este o excelenta sursa de vitamina C, si un nemaipomenit antioxidant. Ea intareste sistemul imunitar si vasele de sange. Usturoiul curata vasele de sange, in timp ce mierea le hraneste. Aceste ingrediente ne ajuta si ne intineresc organismul.

Semintele de in sunt foarte bogate in acizi grasi. Peste jumatate dintre acizii grasi contin omega 3. Ele contin de doua ori mai multa omega 3 decat uleiul de peste. Mai mult, semintele de in sunt foarte bogate si in oxidanti esentiali, care in combinatie cu lamaia ajuta la curatarea ficatului. Un ficat curat este motorul tineretii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu