Descoperire care s-a facut in Romania

Descoperire care s-a facut in Romania

Sputnik News a publica în octombrie 2016 o știre despre o descoperire care s-a făcut în România. Este vorba despre un obiect din aluminiu care are o vechime de 250000 de ani și a fost descoperit lângă Aiud.

Cu toate că obiectul a fost descoperit în anul 1973, misterul în jurul lui este de nedezlegat. Obiectul are în structura sa, peste 90% aluminiu. Se cunoaște faptul că aluminiul a fost produs acum 200 de ani.

Acest paradox între vechimea obiectului și structura lui i-a făcut pe cercetătorii români să emită ipoteza că este de origine extraterestră. Testele de laborator au fost efectuate în Elveția.

În articol se mai spune că regimul comunist a interzis publicarea acestei informații.

Învestigarea fenomenului OZN are o anumită tradiție și în România. Interesul a sporit după anul 1968, când au avut loc două evenimente. Piloții unui zbor TAROM au semnalat prezența unui OZN în apropierea navei și în 17 și 18 august același an, mai mulți turiști au observat și fotografiat un OZN care a survolat pădurea Hoia Baciu de lângă Cluj.

Prima aterizare a unui OZN în România, atestată științific s-a produs în anul 1972, în satul prahovean Valea Plopului. Bucureștiul a fost vizitat în mai multe rânduri de OZN-uri. În acest sens stau mărturie imaginile de pe ecranul radarului de la aeroportul Otopeni.

Cele patru obiecte misterioase au survolat cartierul Pantelimon, mai multe minute. În anul 1984, angajații de la baza militară Alexeni, Ialomița, au fost martori la apariția unor obiecte zburătoare care au staționat deasupra bazei.

O altă întâmplare s-a petrecut în anul 1992. Trei elicoptere de la baza Boboc, care aveau la bord nouă persoane, au fost urmărite de un OZN câteva minute. Comandantul bazei a ordonat discreție totală asupra acestui incident.

În anul 2011, deasupra localității Luncani, localnicii au putut observa un glob de dimensiuni mari care avea culoarea portocalie.

În anul 1991, un grup de turiști format din șapte persoane care se aflau în munții Retezat a fost martor la apariția unor lumini pe cer, care timp de 30 de minute au efectuat un adevărat dans.

Deasupra lacului Cinciș, mai mulți turiști au fost martori la apariția unor sfere luminoase care au staționat deasupra lacului aproape o oră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu