Copila ce vorbeste cu mortii, caz incredibil

Copila ce vorbeste cu mortii, caz incredibil

• Fata posedata de diavol isi petrece noptile cu spiritele rudelor decedate • Florentina vorbeste cu fratele sau, decedat acum un an, care ii spune ce se va intampla a doua zi • Satenii cred in puterile fetei si apeleaza la ea pentru a-i citi in icoana Maicii Domnului • Florentina este chinuita de fortele malefice seara de seara

Amanunte socante ies la iveala in cazul copilei posedate de diavol. Fata isi petrece noptile cu spiritele rudelor decedate. Florentina a povestit ca vorbeste in fiecare seara cu fratele decedat acum un an, care ii spune ce se va intampla a doua zi. Desi la inceput a crezut ca viseaza, acum isi petrece noptile urmand povetele mortilor.

Fratele copilei a murit in urma cu un an, dupa ce si-a pus streangul de gat. Acesta o indruma cum sa faca ca sa izbaveasca familia de fortele malefice. „Vorbesc cu el in fiecare seara. Mi-a spus ca e rau acolo si sa-i dam de pomana multa mancare. Nu vrea sa-i ducem flori la cimitir, nu-i place”, a spus Florentina.

La indrumarea fratelui sau, in urma cu cateva zile, copila a ars toate hainele lui, dar si copacul in care s-a spanzurat, iar cenusa a ingropat-o pe malul stang al unui parau. „Probabil de la asta au venit toate nenorocirile. Fata ne-a spus sa ardem hainele baiatului, dar si copacul unde s-a spanzurat.

Am dus cenusa unde a spus el. Nu mai stim ce sa facem”, a spus Ana Pristavu, mama fetei. Satenii cred in puterile fetei si apeleaza la ea pentru a-i citi in icoana Maicii Domnului. Florentina este chinuita de fortele malefice seara de seara.

„A aruncat dulapuri si a scos tot din casa. Se zbatea si se zvarcolea, iar necuratul din ea tipa la noi ca de ce am dus-o la biserica”, a spus Mihai Pristavu, tatal fetei.

Satenii, sub teroarea diavolului

Sambata noaptea, putin dupa miezul noptii, zeci de sateni au fost treziti din somn de tipetele si urletele fetei. „Ziua am fost la biserica si m-am rugat, nu le-a convenit.

Mi-au spus sa trec de partea lor. Au inceput sa-mi arda buzele ca sa nu mai sarut icoanele si sa-mi loveasca mainile sa nu mai bat matanii. Ajutati-ma va rog sa scap de chinul asta”, a spus ieri Florentina.

Familia fetei a cerut ajutorul mai multor preoti, insa acestia i-au intors spatele. Potrivit acestora, fetele bisericesti nu se incumeta sa intre in casa familiei la miez de noapte. „Am cautat preoti sa-i faca Sfantul Maslu, dar nimeni nu vrea. Toti mi-au spus ca sunt ocupati ori merg in concediu. Nu stim la cine sa ne mai adresam.

Va faceti o pomana cu noi daca ne ajutati sa gasim un preot. Vrem sa ne scapam fata de povara asta”, a spus mama fetei, cu lacrimi in ochi. Chinurile fetei au inceput acum doua saptamani, cand fata posedata de diavol nu-si mai recunostea parintii. La miezul noptii, fata isi pierdea ratiunea si ducea o lupta continua cu necuratul.

A fost la un pas sa dea foc la toate icoanele din casa, sa calce in picioare tamaia si sa puna pe fuga preotii veniti sa slujeasca. Copila are premonitii si stie exact cand trupul si sufletul ii vor cadea in pacat. Fata este posedata de fortele demonice de la lasarea intunericului pana la cantatul cocosului.

„Nici sapte barbati nu o pot tine cand o apuca. Cand vine necuratul trebuie sa stam langa ea si sa o supraveghem. Incepe sa fuga, sa tipe, sa se zbata”, a povestit Maria Pristavu, bunica fetei. Satenii sustin ca fata are puteri supranaturale, iar Fecioara Maria i se arata in fata. Copila are o icoana facatoare de minuni care o indruma ce sa faca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu