Combina patrunjel, miere si lamaie, efectele sunt uimitoare
Cele mai multe persoane folosesc patrunjelul in mancare, fara a sti ca are proprietati uluitoare pentru sanatate.Reteta de ceai de patrunjel
4-5 fire de patrunjel
3 cani de apa
Un sfert sau jumatate de lamaie
O lingurita miere
Mod de preparare
Fierbe apa. Adauga lamaia si patrunjelul intr-un vas. Toarna apa fiarta peste ingrediente. Lasa la infuzat timp de cinci minute. La final, indeparteaza patrunjelul si lamaia si adauga mierea.
Proprietati medicinale
Previne tumorile – Contine o componenta naturala care reduce cresterea tumorilor in plamani si stomac.
Tratareaza daunele nervilor – De obicei, deteriorarea nervilor se face din cauza neurotoxicitatii. Patrunjelul reuseste sa imbunatateasca starea pacientilor care au aceasta conditie.
Reduce inflamatiile – Consumul regulat de patrunjel lupta cu artrita, guta si osteoartrita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu