Laptisorul de matca poate combate oboseala

Laptisorul de matca poate combate oboseala

Laptisorul de matca este hrana pe care o mananca numai regina albinelor (matca). Acest ingredient miraculos are mai multe proprietati ca mierea si in permanenta ii sunt descoperite noi beneficii.

Ce se cunoaste pana in prezent:


1. Scade colesterolul
Laptisorul de matca influenteaza o enzima ce joaca un rol in sintetizarea colesterolului, iar dupa o cura de numai o luna (in care iei in fiecare zi cate o lingurita de ingredient) diferenta va fi majora.

2. Imbunatateste memoria
Hrana reginei contine triptamina, ce stimuleaza procesul de invatare si imbunatateste memoria de scurta si lunga durata. Oamenii de stiinta cerceteaza in prezent daca laptisorul de matca poate fi folosit pentru prevenirea tulburarii Alzheimer's.

3. Laptisorul de matca poate combate oboseala
Este bogat in vitamine, minerale si acizi, foarte necesari organismului tau. Astfel, poti lua laptisorul de matca special pentru stimularea activitatii musculare. Poate fi si un bun supliment pentru zilele cand faci exercitiu fizic intens.

4. Imbunatateste sistemul imunitar
Curele cu laptisor de matca sunt foarte bune la schimbarea anotimpurilor, atunci cand sistemul imunitar are cel mai mult de suferit. Datorita continutului de acizi si vitamine, te poate proteja de virusuri si bacterii.

5. Combate stresul
Substantele din laptisorul de matca au rol in functionarea creierului, acolo unde este produsa si serotonina. Serotonina relaxeaza organismul si te ajuta sa dormi.

6. Latpisorul de matca poate vindeca scleroza
Nu exista studii intense care sa demonstreze acest fapt, ci doar grupuri mici de cercetatori care au incercat terapia cu laptisorul de matca in cazul bolnavilor de scleroza, iar rezultatele au fost incredibile: suferinzii s-au vindecat, anunta Formula As.

7. Este bun in tratarea infectiilor
Pentru ca laptisorul de matca are proprietati antibiotice, acesta ajuta la vindecarea unor infectii precum cele cu bacilul Koch, responsabil de tuberculoza, cu E.coli, cu stafilococul Aureus, dar si alte virusuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu