Comoara extraterestra si numeroase artefacte

Comoara extraterestra si numeroase artefacte

În 1925, Orville Lowery, din Hickory Hill, localitate aflată în sud-estul regiunii Marion, din Illinois a descoperit o peșteră în care erau ascunse numeroase artefacte, care au aparținut lui Alexandru cel Mare și care înfățișează reptilieni și alți extratereștri.

Aventura începe în primăvara lui 1925, printr-un localnic pe nume Orville Lowery, din Hickory Hill, localitate aflată în sud-estul regiunii Marion, din Illinois. Americanul era împreună cu fiicele sale în grădina familiei, și îndepărtau niște pietroaie. La un moment au descoperit niște găuri ciudate în pământ, care s-au dovedit a fi intrări într-o peșteră. Dar nu s-a grăbit să anunțe oficialitățile de asemenea descoperire de importanță națională.

De fapt nu s-a știut nimic de descoperirea ei. Apoi subiectul a intrat în atenția arheologilor la începutul anilor 1980, când o știre  informa despre faptul că într-o peșteră din Illinois, (în mormântul pierdut al lui Alexandru cel Mare) au fost descoperite sute de artefacte antice cu însemne extraterestre.

Un localnic pe nume Russell Burrows a pretins că a dat peste o peșteră, undeva aproape de Olney, și acolo erau ascunse sute de artefacte. El a descoperit și rămășițe umane, arme de metal și tăblițe de aur pe care erau sculptate litere ciudate, probabil dintr-o limbă veche. S-a aproximat că aparținea unei limbi din Orientul Mijlociu și nu unei culturi americane, indiene. Printre arheologi a fost sărbătoare mare: au crezut că au apucat de picior un extraterestru. Dar nu a fost așa. Nu s-a dat nimic publicității în speranța că o analiză perfectă a artefactelor v-a aduce lumină în acest caz.

 Afectele au fost inventariate: este vorba de un număr impresionant de 275 de piese ciudate. Sunt figuri de oameni sau extratereștri, tăblițe, monede, medalioane rotunde, pătrate și triunghiulare, bare cu inscripții de lungimi diferite, șerpi, rechini, elefanți, amulete etc.

Arheologii au susținut că cel mai interesant fapt este că toate aceste obiecte au aparținut lui Alexandru cel Mare și nimeni nu poate să explice cum au ajuns ele în America de Nord. Cine le-a adus acolo și cu ce scop?

Se fac presupuneri că a fost adusă din regiunile mediteranei la începutul secolului 20. Sau poate că mai de mult, cine știe? Sunt reprezentări grafice ciudate: artefactele sunt sub formă de comprimate care arată în mod clar reptilieni și alte nații de extratereștri.

După cum a aflat toată lumea, Alexandru cel Mare nu a murit în America. Atunci cum se face că sutele de artefacte au suferit un transfer mortuar și au ajuns în America de Nord? Evident, nu poate fi vorba despre mormântul lui Alexandru cel Mare. Cu toate că pe net au apărut teorii care dezbat ideea că artefactele din peștera Burrows, Ilinois, ar aparține cumva macedoneanului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu