OZN subacvatic, extraterestrii merg sub apa

OZN subacvatic, extraterestrii merg sub apa

În anul 2015, un raport al marinei rusești a fost declasificat. El prezenta o întâmplare care s-a petrecut în anul 1960. Echipajul unui submarin a putut observa câteva minute un OZN subacvatic. Conform raportului, OZN-ul avea dimensiuni mari și putea atinge o viteză foarte mare.

Cu toate că submarinul rusesc a încercat să urmărească OZN-ul, din motive de viteză, încercarea a eșuat.
Oleg Sokolov era un tânăr ofițer care se afla în submarin. Astăzi, el este profesor la Universitatea din Odessa. După declasificarea raportului a fost contactat de o jurnalistă de la un cotidian din Moscova.

Cei doi au avut o discuție referitor la această întâmplare, care a fost prezentată într-un amplu articol.
Sokolov a declarat că a fost martor la această întâmplare, făcând parte din echipajul submarinului. El susține că OZN-ul a apărut brusc lângă submarin, a făcut ocolul submarinului de câteva ori, după care, cu o viteză uluitoare a țâșnit spre suprafață.

Conform lui Sokolov, submarinul nu era dotat cu o tehnologie care să-i permită urmărirea OZN-ului.
În anul 1965, vasul Raduga naviga în apele Mării Roșii. Echipajul a fost martor la un eveniment memorabil. La două mile distanță de vapor, din apele mării a apărut un obiect care avea un diametru de peste 60 de metri.

Câteva minute a survolat apa, la o distanță de 150 de metri, după care s-a ridicat și a dispărut.
Marinarii susțin că avea forma unui disc luminos, roșu. Această întâmplare a fost consemnată în jurnalul de bord și raportată superiorilor.

În anul 1975, echipajul vasului Vasili Kiselef este martorul unei întâmplări asemănătoare. Un obiect care avea forma de gogoașă iese din apa mării. Diametrul obiectului era de peste 300 de metri. Radarele vaporului nu au funcționat câteva minute.

Întâmplarea a fost confirmată de echipajul unui alt vapor, sub pavilion arab, aflat în zonă. O altă întâmplare s-a petrecut în Turkestan, într-o zonă militară. Generalul rus Demianko se afla cu o echipă de scafandri în regiune. Aceștia făceau parte din forțele militare de geniu ale armatei ruse. Antrenamentele aveau loc într-un lac cu mare adâncime.

Generalul Demianko a fost informat că într-o misiune similară, care avea loc în Siberia, scafandrii au fost atacați de niște creaturi, care semănau cu oameni, dar aveau o înălțime de peste trei metri.

Atacatorii purtau combinezoane colante argintii, cu toate că temperatura apei era foarte scăzută. Nu purtau aparate pentru respirație, dar pe cap aveau căști

S-a încercat prinderea unuia dintre atacatori cu ajutorul unei plase. Scafandrii au fost proiectați de o forță mare la suprafața apei. Scafandrii au suferit o embolie gazoasă și se impunea utilizarea unor cutii de decompresie.

Din nefericire numai doi dintre scafandri au beneficiat de o astfel de cutie, alți doi au murit, iar alți patru scafandri au rămas invalizi. Generalul Demianko a stopat antrenamentul și s-a întors la Moscova, împreună cu scafandri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu