Ceaiul de lemn dulce recomandat pentru balonare

Ceaiul de lemn dulce recomandat pentru balonare

Daca ai frecvent probleme cu balonarea, ceaiul de lemn dulce nu ar trebui sa iti lipseasca din casa. Fie il cumperi simplu, fie cauti ceaiuri speciale pentru digestie, in a caror compozitie il poti gasi.

Aroma inconfudabila si gustul dulce il fac un remediu naturist usor de indragit. Ceaiul te scapa in scurt timp de senzatia de burta umflata si imbunatateste digestia. In plus, radacina de lemn dulce are propietati calmante, astfel ca te relaxeaza si iti ofera o stare de bine.

Fitoterapia susţine folosirea radacinii de lemn dulce in prevenirea si tratamentul gastritelor hiperacide si al ulcerului gastric. Ceaiul din radacina de lemn dulce are proprietaţi decongestionante si cicatrizante, reducând, in acelasi timp, tonicitatea crescuta a peretelui gastric. Trebuie sa aveţi grija ca preparatele pe baza de lemn dulce, in doze exagerate, pot produce tulburari hormonale.

Pentru ca are capacitatea de a "topi" calculii, infuzia din pulbere de lemn dulce este indicata in tratarea calculilor renali, dar si a celor biliari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu