Accelereaza procesul de slabire, sfaturi

Accelereaza procesul de slabire, sfaturi

De multe ori alimentele de dieta sunt in general asociate cu gustul fad, senzatia continua de foame si monotonie. In realitate, exista optiuni delicioase care nu doar ca nu pericliteaza dieta, ba chiar din contra, accelereaza procesul de pierdere a kilogramelor. Potrivit abc.es, urmatoarele patru alimente delicioase trebuie consumate (mai ales) atunci cand vrem sa slabim:

Floricele de porumb

Pare incredibil, dar floricele de porumb au aceasta calitate, dar in conditiile in care le evitati pe cele la punga, pentru microunde. Pentru a va bucura de beneficiile popcornului, trebuie sa il preparati acasa, cu foarte putin ulei si fara sare. in acest fel, veti obtine o gustare sanatoasa, satioasa si gustoasa.

Iaurt grecesc

Iaurtul grecesc are de doua ori mai multe proteine decat celelalte iaurturi disponibile pe piata. Consecinta fireasca este ca dupa ce il veti consuma vi se va face foame mai greu si veti putea reduce aportul caloric. in plus, in timp ce digera proteinele organismul arde celulele adipoase. Totusi, trebuie sa optati pentru varianta fara grasimi si fara zahar.

Cafeaua

Cafeaua este bautura preferata a multor oameni. Ceea ce poate nu stiati este ca ne ajuta sa slabim pentru ca nu are calorii, accelereaza metabolismului si este diuretica (previne retentia de lichide). Pentru a va putea bucura de toate aceste beneficii trebuie sa o serviti fara lapte si fara zahar sau miere.

Oua

Un ou are doar 75 de kcal, 7 grame de proteine si o multime de nutrienti. Dupa cum am explicat anterior, organismul arde grasimi atunci cand sunt ingerate proteine, spre deosebire de situatiile in care servim carbohidrati. Totusi, daca aveti un nivel al colesterolului ridicat, nu trebuie sa consumati oua in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu