Shambala este un imperiu format din 800 de milioane de locuitori

Shambala este un imperiu format din 800 de milioane de locuitori


Cercetătorul Rene Guenon susține în ultima sa carte ipoteza conform căreia, în urma unui cataclism planetar o civilizație avansată dezvoltată pe teritoriul ocupat de Podișul Gobi, s-a refugiat într-un imens sistem de caverne săpat în profunzimile lanțului himalaian. Acolo ei s-au separat în două grupuri.

Agartha, Cetatea Binelui, este locuită de cei care nu se amestecă în evoluția lumii și Shambala, Cetatea Puterii, o formează cei care se implică în evoluția omenirii. În Shambala trăiește Regele Lumii.

Cronicile chineze descriu misiuni ale unor ambasadori trimiși ai Imperiului celest la spiritul munților.

Conform acestora, teritoriul lor coincide cu zona indicată pe hărțile tibetane, Kanjur și Tanjur.

Spațiile subterane din acea zonă sunt locuite de urmașii civilizațiilor dispărute în Atlantic și Pacific, Atlantida și Mu.

Legendele mongole susțin că Shambala este un imperiu format din 800 de milioane de locuitori. Capitala este înconjurată de orașe populate de savanți și mari preoți. Palatul regelui este înconjurat de palatele inițiaților care dețin forțele vizibile și invizibile. Regatul se întinde de-a lungul tuturor coridoarelor subpământene.


Perșii numeau acest imens imperiu Ariana și îl considerau țara de origine a arienilor.  În legendele și tradițiile referitoare la imperiul subpământean se vorbește că pe pământ va urma un al treilea război mondial care va fi însoțit de cutremure, o fisură la poli și alte catastrofe naturale, în urma cărora jumătate din populația globului va dispărea.

După acest război, supraviețuitorii se vor uni cu rasele din interiorul Pământului. Conform vechilor scrieri, Shambala este mărginită la nord de Siberia, la sud de Tibet și India, la est de China și la vest de Hotan.

Pentru a ajunge în acest ținut secret există patru porți de acces, Rusia, Tibet, India și Borneo.

În vechile hărți tibetane apare Shambala sau Regatul ascuns. Exploratorul Nicolas Roerich a afirmat că a aflat de la un preot lama că sub Potala, palatul lui Dalai Lama, există o grotă cu un lac despre care numai inițiații știu.

De acolo pornesc mai multe coridoare care duc la Shambala.  Alte legende susțin că orașul stelar a fost mutat în Tibet, cu 1800 de ani înainte de nașterea lui Christos. Cercetătorul italian Giuseppe Tucci susține că a studiat documente vechi tibetane în care se menționează că Shambala este condusă de ființe inteligente din cosmos.


Aceste ființe au ajuns pe Terra cu 3 milioane de ani în urmă, având misiunea de a accelera evoluția planetei și a viitoarei specii umane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu