Orasul plutitor pe cerul din California

Orasul plutitor pe cerul din California

Un oraș plutitor a fost văzut pe cerul din California, SUA, de mai mulți martori oculari. Evenimentul impresionant a reaprins discuția cu privire la celelalte dimensiuni, care uneori pot interfera cu a noastră.

De-a lungul timpului, au fost înregistrate numeroase astfel de evenimente stranii, în care pe cer au apărut adevărate orașe sau chiar fortărețe. Prima dată un astfel de eveniment s-a petrecut în orășelul Darazo, Nigeria, când un gigant oraș plutitor a apărut brusc pe cer. Câteva sute de oameni au rămas înmărmuriţi de ceea ce au văzut. Un alt eveniment misterios s-a petrecut în anul 2015, în China, când un oraș plutitor fantomă a fost văzut de mii de oameni.

Evenimentele au fost consemnate în presă și numeroși au fost cei care au încercat să găsească o explicație logică fenomenului.

De data aceasta, californienii au fost cei care au văzut pe cer un oraș fantomă. Aceasta a apărut brusc și părea că plutește în voie. Conform martorilor oculari, clădirile păreau desprinse dintr-o altă lume sau chiar un alt univers. Interesant este faptul că orașul apărut pe cerul din California seamănă foarte bine cu cel apărut în 2015 în China. Oare să aibă o legătură între ele?

Nu puțini au fost cei care au susținut că orașele fantomă nu sunt decât niște simple reflexii. Acestea ar fi provocate de lumina Soarelui și nu este vorba despre niciun oraș fantomă sau dintr-o altă dimensiune, ci este o simplă iluzie.

Pe de cealaltă parte, există voci care susțin că un portal s-ar fi deschis și că imaginea orașului de pe cer ar fi una dintr-o altă dimensiune. Această dimensiune este paralelă cu a noastră și viața ar funcționa aproximativ la fel ca a noastră. Se mai speculează că aceste orașe fantomă au început să fie văzute pe cer din clipa în care experimentele misterioase de la CERN, Geneva, ar fi început.


Deocamdată nu se poate spune cu exactitate care este cauza pentru care orașele plutitoare apar pe cer, în diverse zone de pe glob, dar cert este că un fenomen misterios, fie el natural sau nu, se petrece cu regularitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu