Cercetatorii de la Geneva se joaca cu materia

Cercetatorii de la Geneva se joaca cu materia


Se pare că ne place joaca de-a Dumnezeu. Ne plac experimentele care de cele mai multe ori sunt periculoase pentru omenire. Cercetătorii de la Geneva au reușit să capteze antimaterie. Se știe faptul că o ciocnire între materie și antimaterie poate duce la o explozie catastrofală.

Încercările savanților de a intra în intimitatea creației a fost numită joaca de-a Dumnezeu.

Clonarea, crearea unor mini găuri negre, captarea de antimaterie, toate aceste sunt experimente periculoase care pot avea urmări catastrofale pentru omenire.

Un experiment cu antimaterie și o fracțiune de secundă de neatenție poate duce la o explozie care distruge un continent. Câteva grame de antimaterie pot distruge un continent.

Cei care susțin aceste experimente afirmă că antimateria este un combustibil extraordinar. Ea poate conduce în spațiu o navă spațială, poate propulsa vehicule, poate produce energie electrică.

Captarea atomului de antimaterie îi va ajuta pe cercetători să înțeleagă ce s-a întâmplat în momentul producerii Big Bang-ului. În timpul exploziei primordiale s-a creat materie dar și antimaterie, în cantități egale. Nu se cunoaște cauza pentru care a rămas numai materia. Unde și cum a dispărut antimateria?


Acceleratorul de particule a reușit să creeze un mini Big Band, cu ajutorul ionilor de plumb. Coliziunea a fost realizată la o viteză apropiată de cea a luminii. Ciocnirea a generat temperaturi uriașe care au produs plasmă. Plasma a existat înaintea materiei în univers.

Fenomenul de accelerare a particulei cu viteza luminii duce la transformarea ei în informație. Acest fenomen se produce într-o gaură neagră. Particulele se transformă în informație. În 12 august 1943, la Eldrige, SUA, se dădea startul asupra ceea ce avea să revoluționeze, fizica, timpul, spațiul. Era vorba despre experimentul Philadelphia în care a fost experimentată teleportarea.

Ce surprize ne rezervă experimentele actuale, vom vedea și în același timp, vom cunoaște și consecințele.

Nu cunoaștem ce fel de experimente se realizează la granița dintre Franța și Elveția, la o sută de metri sub pământ, pe o distanță de 27 de kilometri.

CERN a fost o investiție de 9 miliarde de euro și are peste 5000 de angajați de top.  Experimente asemănătoare cu cel din 1943 s-au realizat și la CERN. Informațiile despre aceste experimente , din păcate, sunt top secret sau parvin opiniei publice, la intervale mari de timp, după ce au fost efectuate.

CERN experimentează teleportări către universuri paralele. Se spune că savanții care lucrează la acest proiect au reușit să descopere modul în care poți trece de granițele timpului și ale spațiului.

Peste 20 de țări sunt implicate în aceste proiecte. În paralel, rușii fac astfel de experimente la Dubna, pe cont propriu.


Grație acestor experimente vom afla cum s-a produs Big Bandul, ce a fost înainte de el, de ce dispare antimateria și ce este dincolo de realitatea noastră. Vom vedea care vor fi riscurile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu