Fenomenul de telepatie si aura noastra

Fenomenul de telepatie si aura noastra


Un corp viu introdus într-un câmp electromagnetic de înaltă frecvență produce lumini, degajă raze. Asistăm la un adevărat foc care se formează în jurul organismului. Acest fenomen se numește Efectul Kirilov, după numele cercetătorul rus care l-a descoperit și studiat.

Kirilov declara că este convins că orice organism are un al doilea corp. Kirilov nu a fost primul care a susținut această teorie. În filosofia orientală se vorbește despre existența corpului energetic. Anvelopa carnală este acoperită de o suprafață magnetică.

Cel de al doilea corp face legătura dintre organism și forțele cosmice, solare și terestre.
Specialiștii susțin că aura este suportul de proiecție telepatică. Telepatia se realizează atunci când două aure se întâlnesc.

Această descoperire a stat la baza studierii fenomenului de bilocație sau proiecție astrală.
În anul 1875, cântăreața Galli Marie era în plin concert. Ea interpreta rolul Carmen, din opera cu același nume, compusă de Bizet.



Cântăreața se oprește brusc acuzând dureri de inimă. Ea a mai spus că ceva rău se întâmplă cu Bizet.
În acel moment, Bizet murea din cauza unui infarct. Aura înseamnă suflu și provine din limba latină. În iconografie, sfinții sunt reprezentanți cu o aură în jurul corpului sau cu imense coroane de lumină.

În toate religiile lumii, sfinții, divinitățile sunt reprezentanți cu o aură în jurul corpului. Pe monumentele funerare egiptene este inscripţionată o stea, numită Ba și reprezintă dedublarea, desprinderea sufletului de corp, după moarte.

Forța vitală a omului nu dispare o dată cu moartea fizică. Aceasta se desprinde precum o sferă luminoasă. În perioada Renaşterii exista credința că fecundarea se realizează cu ajutorul vaporilor pe care îi degajă sperma. Fenomenul era numit aura seminalis.

Culoarea și forma aurei se schimbă în funcție de starea de sănătate a persoanei. De regulă, o persoană inteligentă, cu o viață spirituală are o aură amplă. Începând cu anii 60 s-au pus bazele telesteziei sau vederea la distanță, realizată cu ajutorul aurei. S-au efectuat experimente în cele mai mari laboratoare ale lumii, iar serviciile secrete s-au implicat direct, finanțând aceste proiecte.

Chiar și marele Freud, în ciuda fluctuațiilor sale, a admis că fenomenul de telepatie există și că este legat de aură. Sentimentele, gândurile, emoțiile sunt transmise către alte persoane prin vibrații care sunt preluate de aură și conduse către o altă aură.

Dacă telepatia este un fenomen natural, specific fiecărui organism viu, de ce se produce atât de rar?
Specialiștii americani afirmă că un copil, până la vârsta de patru ani, are aceste capacități deosebite, de a vedea invizibilul, de a transmite și primi emoții și gânduri.

Părinții sunt aceia care impun reguli stricte copilului, alarmați că acesta ar putea avea un comportament deviant. Copilul va respinge aceste vibrații, pe măsură ce va crește, pentru a intra în ceea ce numim normalitate.



Cu vârsta, creierul nu va mai putea decoda aceste vibrații, dar fiind refularea lor. Ceea ce nu este real, este o necunoscută care trezeşte angoasă. Suntem educați să trăim în realitate. Ceea ce este dincolo este asimilat cu halucinații, vedenii sau nebunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu