Suplimente naturale pentru a pierde in greutate

Femeile slabesc mai greu decat barbatii care au mai mult testosteron si, de obicei, o masa musculara mai mare. Deoarece muschii cresc metabolismul, barbatii ard mai multe calorii pe parcursul zilei, chiar si atunci cand stau. Prin urmare, multe femei trebuie sa apeleze la ajutor din exterior pentru a pierde in greutate. Iata cateva suplimente naturale pentru slabit:

Chitosan

Chitosanul vine din cochiliile de crustacee cum ar fi crevetii sau homarii. Acesta ajuta absorbtia de grasimi, scade colesterolul, imbunatateste starea generala de sanatate.

Proteine ​​din zer

Proteina din zer este adesea luata de pentru a creste masa musculara dupa un antrenament. Nu trebuie sa fii un halterolfil pentru a beneficia de zer; te poate ajuta sa-ti construiesti masa musculara, chiar si dupa un antrenament cardio simplu.

Cele mai multe femei se tem sa consume proteine ​​din zer, deoarece nu vor sa fie foarte musculoase. Cu toate acestea, proteinele ​​din zer sunt de ajutor in construirea musculaturii care creste metabolismul. Proteina din zer reduce, de asemenea, pofta de mancare, ceea ce inseamna ca nu va ruina toate munca grea, cu o masa mare si nesanatoase.

Ulei de cocos

Contine cantitati mari de grasimi saturate care nu sunt nocive. Cunoscute ca trigliceride cu lant mediu, acestea energizeaza organismul si nu ingrasa.

Extract de ceai verde
Extractul de ceai verde creste metabolismul, ceea ce inseamna ca organismul dumneavoastra arde mai multe grasimi, chiar si atunci cand nu faci o activitate fizica constanta. Extract de ceai verde are, de asemenea, proprietati anti-cancer.

Omega-3

Omega-3 este un acid gras care ajuta metabolismul organismului tau. Din moment ce nu este facuta de corpul tau, este deosebit de important sa se ia omega-3 suplimente, cum ar fi uleiul de peste.

Senna

Senna ajuta organismul sa digere alimentele mai repede, ceea ce inseamna ca organismul dumneavoastra va avea mai putin timp pentru a extrage calorii. Fii atenta, insa: senna este un laxativ natural, asa ca nu ia prea mult.

Vitamina D

Cel mai bun mod de a obtine vitamina D este de la soare, cu toate acestea, daca locuiesti intr-un loc tulbure ca Seattle, cel mai bine este sa iei un supliment de vitamina D. Vitamina D este un mod natural de a ajuta la reducerea oboselii. Ajuta mai ales in caz de mancat "emotional".
Vitamina E

Vitamina E ajuta la construirea musculaturii, crescand metabolismul. De asemenea, creste performanta ceea ce inseamna ca va ajuta sa ardeti mai multe calorii in timpul antrenamentelor.

Otet de mere

Otetul natural de de mere reduce pofta de mancare si, prin urmare, consumul de calorii. Atunci cand este luat in cantitati mici pe tot parcursul zilei, otetul de mere este un mod minunat de a combata poftele de junk food.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu