Planeta unor civilizatii misterioase

Din ce în ce mai mult se pune în discuție existența unei civilizații numită primară, care a fost la originea celorlalte civilizații, dat fiind multe asemănări dintre acestea. Civilizații precum cea egipteană, mayașă, incașă, civilizația celtică, au legături și similitudini, cu toate că, ele au existat și s-au dezvoltat în zone diferite și în perioade diferite, fără să fi existat un contact cultural între ele.
Cum a fost posibil ca, aceste civilizații, multe dintre ele agricole, să fie autoarele unor structuri megalitice, care comportă și astăzi, secrete pentru marii matematicieni și fizicieni? Cum putem explica asemănările dintre structurile megalitice din Malta, Africa, Irlanda și America precolumbiană?
Zone diferite, civilizații diferite, perioade de timp diferite, fără contacte între ele? Teoria conform căreia a existat un al optulea continent, unde s-a dezvoltat o civilizație numită primară, care a stat la originea și dezvoltarea celorlalte civilizații, devine tot mai credibilă și este susținută de oamenii de știință.
Pe acest continent, a existat o civilizație care prin tehnologia pe care o deținea, respectiv, utilizarea campului magnetic, putea să realizeze construcții megalitice. Pietrele erau deplasate cu ajutorul acestei energii. Numai așa putem explica construcția piramidelor, care seamănă izbitor de mult între ele.
Specialiștii susțin că acest continent, numit Mu, a fost leagănul unei civilizații primare, care și-a pus amprenta pe celelalte civilizații. O calamitate, se crede că a fost provocată de populația continentului dispărut, a dus la schimbări climatice majore, formarea calotei glaciare, dispariția unor suprafețe întinse de pământ, schimbarea axei Pământului, apariția polilor.
Construcțiile făceau parte dintr-o religie solară. Putem vorbi despre simbioza dintre soare și piatră. Influența acestei civilizații a ajuns pană în India și China.  Specialiștii susțin că, longevitatea chinezilor este moștenită de la această misterioasă civiliza ție, care a dispărut, la apogeu.
O parte din străvechea civilizație Mu, care a reușit să supraviețuiască cataclismului, s-a retras în China, Egipt, America, unde și-a continuat opera. În tradiția chineză se vorbește despre liniile dragonului care înconjoară Pământul. Acestea influențează corpul uman, dându-i anumite puteri.
Civilizația Mu a utilizat forța magnetică a Pământului, pe care, noi, oameni nu i-am aflat toate secretele. Să ne aducem aminte că, Tesla a fost primul om de știință care a sesizat acest lucru și a vrut să-l utilizeze.

Din păcate, marile lui proiecte nu au putut fi puse în practică de omenire. Multe dintre ele ar fi fost catastrofale pentru existența planetei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu