Misterul piramidelor de la Sona

Dacă facem un exercițiu pe harta României și unim Măgura Codlei, Țara Luanei și Curtea de Argeș, obținem un triunghi, în care Sfinxul se află în centru, formându-se o piramidă.
În toate cele trei zone există piramide de mici dimensiuni, care au fost create artificial. Piramidele de la Șona sunt amplasate exact ca cele de la Gizeh.
Se revine la una dintre perioadele misterioase ale formării poporului roman. Cine au fost agatarșii? Au legătură cu aceste piramide?
Nicolae Iorga considera că, în secolul al VI-lea î.Hr., agatarșii au preluat conducerea unor triburi trace și s-au așezat, undeva , în Transilvania. Herodot a descris bogăția în aur a agatarșilor și proprietatea comună asupra femeilor. Aristotel îi descria ca fiind un popor care se tatuau și cantau legile pentru a le învăța pe de rost.
Istoricii romani nu au dat răspuns la întrebarea legată de agatarși, care era originea lor și ce influență au avut în formarea poporului roman. Se spune că, datorită Munților Carpați, România are cele mai multe chakre și implicit, cele mai multe puncte energetice din lume. În aceste zone, agatarșii și daci ar fi ascuns tezaurele lor.
Munții Carpați ascund multe mistere. Pe lângă tezaurele care nu au fost descoperite, nu se pot da explicații cu privire la izvoarele cu apă, cu zero bacterii, de la Moroeni, județul Dâmboviţa și Gura de Rai, Muntele Doamnei. După descoperirea Sălii Proiecțiilor, de sub Sfinx, în anul 2003, cercetătorii și autoritățile nu au dat nicio explicație științifică, cu privire la originea acesteia și hologramele cu informații descoperite în această sală.
În Munții Carpați au avut loc multe fenomene paranormale, dispariții, teleportări, apariția unor sfere luminoase, pe care cercetătorii romani le cunosc, dar preferă să păstreze tăcerea. Piramidele de la Șona, județul Brașov, sunt în număr de opt, așezate pe două rânduri perfect paralele. Ele se află amplasate la mică distanța de sanctuarul de la Șinca Veche, semn că zona are o încărcătură spirituala foarte mare.
Piramidele au o înălțime de pană la opt metri și sunt așezate în ordinea înălțimii lor. Arheologii susțin că piramidele au fost făcute de daci sau agatarși.
Sătenii au versiunea lor. Piramidele au fost făcute de uriașii care au trăit pe aceste meleaguri.

Animalele care și-au săpat drum spre interiorul piramidelor nu au mai putut ieși la suprafață, iar pământul din care sunt realizate piramidele are o culoare galbenă distinctă de pământul din zonă. Sătenii mai susțin că, oricât de cald ar fi, carnea care este aşezată lângă piramide nu se strică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu