KGB-ul si extraterestri

Numeroase documente ale KGB-ului sunt puse la dispoziția publicului rus, ele fiind declasificate de câţiva ani. Unele se referă la contraspionaj, cercetări operaționale, frontiere, naționalism, criminalitate. Altele la fenomenele extraterestre.
Autoritățile sovietice niciodată nu au recunoscut existența OZN-urilor. Totul era în opinia lor o propagandă ostilă, cel puțin, oficial. Cu toate acestea, în arhiva KGB-ului sunt stocate multe documente cu privire la apariția OZN-urilor.
Pană în anul 1988, departamentul din cadrul KGB-ului care se ocupa cu fenomenele extraterestre a fost condus de reputatul matematician Felix Zigel. În anul 1967, personal, profesorul Zigel a arătat conducerii URSS fotografii cu obiecte zburătoare necunoscute, pozele fiind făcute în Caucaz.
În noiembrie 1967, profesorul Zigel are o intervenție la televizor, în care face un apel la populație, să pună la dispoziția autorităților probe privind apariții ale OZN-urilor.  Documentele încep să apară. De la poze, la filme, rapoarte ale armatei.
În timpul unor misiuni, armata s-a confruntat cu situații deosebite. Întreruperea comunicațiilor, survolul OZN-urilor deasupra bazelor militare. Au fost cazuri în care s-au tras focuri asupra OZN-urilor. KGB-ul a lucrat cu oameni de știință ruși la proiecte privind aceste fenomene, de unde reiese că au luat foarte în serios fenomenele extraterestre.
Conform rapoartelor arhivate la KGB, după incidentul cu mai multe OZN-uri care au survolat o bază militară de la Gorki, autoritățile ruse au format o comisie care avea ca obiect de lucru, studierea fenomenelor extraterestre.  Baza militară de la Gorki avea depozite uriașe de armament. Trei OZN-uri au survolat și chiar au staționat deasupra acestor depozite, peste 40 de minute.
Ele survolau la o altitudine joasă, câteva sute de metri. Un alt raport face referire la un incident petrecut în anul 1968, în Urali, unde un OZN s-a prăbușit.  În documentele KGB există un astfel de raport în care se mai spune că a fost autopsiat un extraterestru.

Cei doi medici care au făcut autopsia au murit, la scurt timp, în aceeași zi, în condiții suspecte. Referitor la moartea celor doi medici, ziarele occidentale au susținut că, cei doi vânduseră informații la servicii secrete occidentale, motiv pentru care au fost lichidați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu