Curata natural organismul de nicotina

Potrivit unui studiu, consumand o cantitate mare de fructe si legume bogate in vitamina C, care la randul lor accelereaza metabolismul, elimini mai repede nicotina din sange. Anume, unui studiu realizat de cercetatori de sanatate publica de la Universitatea din Buffalo asupra unui grup de 1000 de fumatori cu varsta peste 25 de ani. Paisprezece luni mai tarziu, cercetatorii au verificat participantii daca s-au abtinut de la tutun in cursul lunii precedente. Rezultatul a fost: cei care au mancat cele mai multe fructe si legume au fost de 3 ori mai orientati sa nu mai fumeze, comparativ ce cei care au consumat cantitati mici, timp de cel putin 30 de zile. De asemenea, in urma unui test de verificare a dependentei de nicotina, au observat ca fumeaza mai putin pe zi.
Motivele pentru care au mancat mai multe fructe si legume, pentru a putea renunta la tigari sunt urmatoarele: oamenii sa se simt mult mai satui, deoarece fumatorii confunda uneori foamea cu pofta de tigara; reduce dependenta de nicotina; fructele si legumele fac gustul de tutun mai respingator, spre deosebire de alcool, cafea sau carne; stilul de viata sanatos are o sansa mai buna sa faca fumatorii sa renunte la fumat.

Produse alimentare si bauturi contra nicotinei

1.Apa, hidrateaza organismul si ajuta la eliminarea nicotinei prin transpiratie.
2. Legumele, cum ar vinete, fasole, castraveti si telina influenteaza gustul tigarii, scazand dependenta de nicotina. Cu toate acestesa nu consumati prea multe legume dulci, deoarece nivelul lor ridicat de zahar ar putea perturba echilibrul in zonele de placere ale creierului, crescand dorinta de fumat.
3. Urzica, are o concentratie mare de fier, foarte buna pentru combaterea infectiei.
4. Kiwi, elimina nicotina din organism si restabileste valorile vitaminelor A, C si E, care sunt reduse de la fumat.
5. Ceai din ace de pin, folosit pentru gura si dezinfectia gatului o lunga perioada de timp ar putea ajuta, de asemenea, la mentinerea sanatatii pulmonare.
6. Portocala, are nivel ridicat de vitamina C, care poate inlocui pierderea din organism, deoarece fumatul o reduce. Pe langa aceasta, reduce stresul si ajuta metabolismul sa elimine mai rapid nicotina.
7. Spanacul, are o mare varietate de vitamine si acid folic, care sunt excelente pentru corp, precum si calitatea de a face gustul de tutun, respingator.
8. Brocoli, contine mari cantitati de vitamina B5 si C, care protejeaza plamanii de efectele nocive ale toxinelor.
9. Sucul de morcovi ajuta la eliminarea nicotinei prin continutul ridicat de vitaminele A, B, C si K.
Deoarece efectele nicotine se observa si pe piele, sucul de morcovi face minuni pentru sanatatea pielii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu