Mireasa pentru fiu meu este o mare regie

Mireasa pentru fiul meu o emisiune pentru niste oameni care vor sa apara la tv, niste fete si baieti cu talente de vedete vor sa faca cuplu. Antena 1 nu mai stie ce sa mai scoata ca sa atraga oamenii sa se uite numai la ei de parca nu pot sa ma uit la Discovery sau la un meci.
Mie cam greata de acesta emisiune care sa facut de ras cu specimenele care le aduc in platou sa faca cuplu, isi cam bat joc de telespectatori cu emisiunea asta a ajuns sub orice critica.
Emisiunea Ham Talent o mare facatura cum sa vezi daca un caine are talent oamenii astia sunt prea puncte puncte.
Clipe de panica la "Mireasa pentru fieul meu". Din cauza efortului depus in timpul unei probe, unei concurente i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Este vorba despre Valentina, care a concurat cu Oana, iar la un moment dat a început să-i curgă sânge din nas, din cauza efortului pe care l-a făcut.
"Imi curge sange din nas, Lasati-ma in pace", a declarat Valentina in lacrimi. Celelalte concurente au sarit disperate in ajutorul tinere, insa aceasta a trecut cu bine peste momentul neplacut.
Noi, telespectatorii , dorim sa vedem discutii intre concurentii veniti sa isi gaseasca jumatatile , nu concursuri sportive duse la extrem. Astia de la Antena 1 le spun ca va organizm o exursie in Dubai daca castigati concursul cutare si ii pune la niste probe de spargatori de ras. Hai sa fin seriosi cine se mai uita la prostiile astea suntem oameni mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu