Aparatul cu care vom calatori in trecut

Bill Gates este omul cel mai bogat din lume. Recent, el a dat un interviu în care a făcut dezvăluirea că lucrează personal la un proiect pe care îl derulează în cadrul Microsoft. Este vorba despre un produs misterios, a spus el, produs pe care îl va numi agent personal.
Cu ajutorul acestuia vom călători în trecut și ne vom aduce aminte de tot ceea ce dorim. Ne va ajuta să ne concentrăm asupra lucrurilor care contează. Produsul va funcționa pe oricare din aparatele noastre.
Se vrea a fi un proiect măreț care va revoluționa știința. Produsul obținut va fi un asistent personal inteligent. Revista Forbes a dat publicității câteva informații despre Gates. Averea sa este de 81,2 miliarde de dolari.
În prezent, Gates a vândut o mare parte din acțiunile sale de la Microsoft, al cărui cofondator este, deţinând doar 17%.
Gates și-a dezvoltat afaceri privind hoteluri de lux, firme de băuturi alcoolice și sucuri în Mexic, mai deține 12% din calea ferată canadiană.
Stephan Hawkins, renumitul fizician a luat poziție în mai multe rânduri referitor la tehnologia care va duce la distrugerea omului. Noile descoperiri în știință vorbesc despre neuronii artificiali și chiar despre posibilitatea ca aceștia să-i înlocuiască pe cei umani.
Toate aceste descoperiri s-ar putea să aibă un efect de bumerang asupra omenirii. Gates susține că noul proiect Microsoft va revoluția lumea și va eclipsa toate descoperirile care s-au făcut în ultimii 30 de ani.
Profesorul Lauren Alexander susține că o persoană se apropie de moarte, nu în funcție de timpul fizic care trece. Putem să adăugăm, a declarat el, la fiecare an care se scurge, încă nouă luni, perioadă care ne apropie mai mult de moarte.
Într-un an, o persoană îmbătrânește, se apropie de sfârșit, cât într-o perioadă de un an și nouă luni. El pune acest fenomen pe seama faptului că, stresul, munca, bolile, îi apropie sfârșitul.

Nu trebuie să ne facem griji pentru că știința, în prima fază ne dă posibilitatea de a avea asistenți personali inteligenți, iar mai târziu, neuronii artificiali îi vor înlocui pe cei umani. Cum rămâne cu conștiința, se întreabă personalități din diverse domenii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu