Locul unde mor cei mai multi oameni

Locul unde mor cei mai multi oameni

Viața ta este un dar prețios de la părinții tăi. Te rog, gândește-te la părinți, frați, copii. Nu te închide în tine. Vorbește despre problemele tale, scrie pe un panou la intrare în pădurea japoneză Aokigahara de pe Muntele Fiji.

Pădurea este cel mai înspăimântător loc de pe fața pământului și este locul preferat al sinucigașilor. Un scriitor japonez considera pădurea locul perfect pentru a muri.

Odată intrat pe acest tărâm este foarte simplu să te pierzi și să nu mai fii găsit niciodată. Mulți dintre cei care s-au încumetat nu au mai fost găsiți nici vii, nici morți. Este cea mai densă și spectaculoasă pădure din Japonia. Este cunoscută sub numele Marea de copaci și se întinde pe o suprafață de 35 de kilometri.



Trunchiurile copacilor sunt atât de apropiate, încât ramurile se împletesc, astfel încât lumina pătrunde cu greu. Solul este format din roci vulcanice. Din loc în loc, pământul lasă să se vadă găuri amenințătoare despre care localnicii spun că sunt grote vulcanice pline cu gheață și în timpul verii.

Se spune că pădurea este una dintre cele șapte porți ale iadului. În fiecare an, autoritățile descoperă peste o sută de cadavre ale celor care s-au spânzurat.

În copaci sunt agățate păpuși și bilete de adio ale celor care au hotărât să se sinucidă. Pădurea este un purgatoriu pentru demoni.
Cei mai mulți preferă moartea prin spânzurare, pentru că o consideră mai puțin dureroasă. Cele mai multe sinucideri sunt în rândul bărbaților sub 30 de ani. Fiind atât de deasă, mulți sinucigași rămân nedescoperiți ani de zile.

În trecut, bătrânii care erau bolnavi psihic erau duși în această pădure și lăsați să moară de foame. Procedau astfel din cauza sărăciei. Preferau să aibă mâncare pentru copii.



 În Japonia, rata de suicid este una dintre cele mai mari din lume. Sinuciderea, în trecut, era un act de onoare practicat de samurai. Acum, sinuciderea este un semn al izolării sociale care are loc în una dintre cele mai dezvoltate țări ale lumii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu