Fenomene extraterestre la noi in Romania

Fenomene extraterestre la noi in Romania


Revenim la o întâmplare care s-a petrecut în anul 2001, în Nănești, Vrancea. Oamenii din satul vrâncean își vedeau nestingheriți de treburile lor. Nu aveau cum să știe că se va întâmpla un eveniment care îi va marca pentru tot restul zilelor.

Florența Ștefan, localnică, a povestit că în acea seară se uita la televizor. La un moment dat s-a întrerupt lumina. Socrul său, care era paznic la un depozit, a ieșit în curte cu gândul de a se deplasa la depozit să vadă ce se întâmplă. A fost condus la poartă de către nora sa.

Pe cer au observat un obiect de dimensiuni mari de culoare roșie. Obiectul avea formă de sferă și mai multe ferestre pe suprafața sa. Misteriosul obiect se mărea și se micșora, își schimba dimensiunile în câteva secunde.

Fenomenul s-a tot repetat. În tot acest timp, localnicii au ieșit în curte, contrariați de ceea ce se întâmplă. Fenomenul a fost observat mai bine de două ore.

Evenimentul s-a produs în 30 iunie 2001, în jurul orelor 22.30. Ciudatul obiect zburător lumina misterios satul, aruncând perdele de lumină. În momentul producerii misteriosului eveniment avea loc o nuntă și invitații au fost martori la acest eveniment. Obiectul a staționat deasupra satului aproape două ore.

În anul 1913, pe cerul României au fost observate 23 de astfel de cazuri. Timp de o lună, obiecte luminoase au survolat zone militare din Iași, Focșani, Brăila, Târgoviște. Soldații din unitățile militare au lansat salve de tun.

In anul 1967, deasupra localității Banat, a staționat un obiect zburător timp de 36 de ore. Un alt caz s-a petrecut în anul 1991. Un avion de mici dimensiuni care decolase din Otopeni în direcţia Timișoara s-a prăbușit în Munții Retezat. Nouă persoane au murit. În comunicatul dat de autorități se spunea că incidentul s-a produs din cauza condițiilor meteorologice.

Specialiștii de la Institutul de Meteorologie au infirmat acest lucru. În noaptea respectivă, în zona munților Retezat nu se înregistraseră fenomene meteorologice deosebite.

La un an de zile după ce au fost efectuate cercetări și audieri, comisia de anchetă a stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei erori de pilotaj.

În aceeași zi, cu câteva ore înainte să se producă accidentul un ziar din Petroșani publica un articol cu privire la cinci turiști și doi salvamontiști, care se aflau în munți, în apropierea locului unde avea să se prăbușească avionul. Cele șapte persoane au declarat că au văzut un obiect luminos care a survolat muntele, după care a staționat mai multe minute.

Obiectul își schimba culoarea, dimensiunile și forma. Salvamontiștii aveau o stație radio și au încercat să-și contacteze colegii. Din păcate, stația nu a funcționat în perioada în care lumina a staționat în zona traseului lor.



 Martorii au mai declarat că din obiectul luminos s-au format mai multe lumini, care aveau dimensiuni mai mici. Au fost voci care au susținut faptul că accidentul de avion ar fi avut legătură cu aceste misterioase apariții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu