Ceaiul din teci de fasole curata organismul de toxine
Ceaiul din teci de fasole este un remediu foarte bun pentru diabetici. Se prepara in doua moduri, prin fierbere ori macerare.
1. Prin fierbere: se pune la fiert, pentru 15 - 20 de minute, o lingurî
de teci uscate şi mărunţite, într-un sfert de litru de apă. Se filtrează
şi se beau două- trei ceşti pe zi, cu înghiţituri mici, pe parcursul a
10 - 15 minute. Diabeticilor li se recomandă să bea ceaiul neîndulcit
sau îndulcit cu zaharină.
2. Prin macerare: de seară, se pun la macerat patru linguri de teci bine uscate şi mărunţite într-un litru de apă. Dimineaţa, amestecul se fierbe până când lichidul scade la jumătate. Se filtrează şi cantitatea rămasă se împarte în două - trei porţii şi se bea pe parcursul unei zile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu