Zone intregi ale planetei au ramas necunoscute

Zone intregi ale planetei au ramas necunoscute


Vizitele clandestine pe care civilizațiile extraterestre le efectuează pe planeta noastră au redeschis dezbaterea privind bazale extraterestre și imposibilitatea detectării acestora. Există astfel de baze?

Subiectul nu este nou. Cele mai vechi civilizații aveau credința că humanoizi veniți din cosmos au locurile lor secrete pe planeta noastră. Sunt ufologi care susțin faptul că OZN-urile se pot dematerializa pentru a putea intra în interiorul Pământului, unde au laboratoare de cercetare și baze.

Teoria pare fantastică, cu toate că mulți oameni de știință susțin această teorie. Pământul are misterele lui. Omul a fost preocupat de descoperirea Universului, uitând să investigheze, să studieze misterioasa noastră planetă.

Zone întregi ale planetei au rămas necunoscute, fie din cauze obiective, zonele erau inaccesibile studierii, sau din cauze subiective., autoritățile au închis anumite zone din considerente numai de ele știute.

Sunt specialiști care consideră faptul că interiorul Pământului nu ar permite existența unor baze extraterestre, dat fiind structura internă a Pământului și temperaturile care depăşesc 4000 de grade Celsius.

Ipoteza conform căreia structura intraterestră nu este uniformă a prins contur și mulți susținători. Există imense cavități care pot permite extratereștrilor, în ciuda condițiilor, lipsa luminii sau temperaturi ridicate, să populeze astfel de locuri.

Aceste cavități ocupă kilometri întregi în interiorul pământului. Specialiștii fac referire la Grota Sarawak, descoperită în jungla de pe Insula Borneo, de o echipă de specialiști, în anul 1981.

Grota are o lungime de peste 700 metri și o lățime de 400 metri și poate adăposti cele mai mari aparate de zbor. Alte locuri care pot oferii condiții asemănătoare au fost descoperite în India, China, Anzii Cordilieri, Islanda, Norvegia, Rusia.

Ziarul Indian Daily a publicat un articol, scris în baza unor mărturii ale localnicilor dar și ale cercetătorilor indieni, în care se vorbește despre dematerializarea OZN-urilor în munții Kailash de la granița cu China.
După mai multe astfel de întâmplări, zona a fost închisă de către soldații indieni.

Sunt voci care susțin că această decizie a fost luată de guvernul indian, acesta fiind în cunoștință de cauză vizavi de evenimentele care au loc în zonă.

În Groenlanda au fost efectuate lucrări de carotaj, forare în interiorul calotei glaciare, care s-au dovedit un insucces. Aparatura de foraj nu a putut penetra gheața din subteran, după câțiva kilometri în profunzime, ca și cum acolo s-ar fi aflat un buncăr care a împiedicat sonda să foreze spre interior.

John Wheeler, fizician american care a colaborat alături de Einstein la fabricarea bombei atomice, susținea că Pământul s-a format de la un obiect cosmic numit geon. Pe acesta s-a depus praf cosmic, în milioane de ani formându-se crusta terestră.

Wheeler susținea că interiorul curbat al geonului este un veritabil univers. În acest univers se poate ajunge nu numai prin grotele aflate în munți, ci și prin interiorul mărilor și oceanelor.

Tot mai mulți martori susțin că Marea Mediterană ar fi una din porțile care duce spre profunzimea Pământului. Ciudate obiecte submersibile au fost detectate în Marea Mediterană.



În oceane au fost astfel de detectări la adâncimi de peste 8000 de metri, unde presiunea face imposibilă deplasarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu