Un inventator uitat, Nikola Tesla

Un inventator uitat, Nikola Tesla

Grupul american Northrop Grumman a fost ales de Pentagon pentru a realiza viitorul bombardier strategic al US AIR Force, care va înlocui miticul B 52.

Vorbim despre un contract record de 55 miliarde de dolari. Viitoarele aparate de zbor trebuie să fie livrate până în anul 2020 și vor fi în număr de o sută.

Nu se cunosc detalii despre performanța acestor aparate. Totul este ținut secret, se cunoaște că un singur aparat de zbor va costa 500 de milioane de dolari. Aparatul va avea forma unei aripi și va fi dotat cu capacitate nucleară. Aparatul este conceput în spiritul războiului electronic.

Acest fabulos contract i-a făcut pe unii analiști să se gândească la Tesla care, acum 120 de ani, a brevetat prototipul unei farfurii zburătoare.

De curând, Rise Earth a dat publicității acest brevet care a fost ținut secret de americani, timp 120 de ani.

De ce au procedat în acest mod autoritățile americane, este o întrebare la care se impune un răspuns. Tesla a fost cel mai inovator și misterios inventator. Tratamentul de care a avut parte toată munca sa, lasă loc pentru multe întrebări.

Toate brevetele lui Tesla, după moartea sa, au fost confiscate de către serviciile secrete americane. Din cauza acestei situații, rumorile au început să apară.

Sunt voci care susțin că, în anul 1967, guvernul american a finanțat o călătorie în timp bazată pe principiul cuantic descoperit de Tesla.

CIA a confiscat toate însemnările lui Tesla privind teleportarea în timp. Toate persoanele care au fost subiecții unor astfel de experimente le-a fost indusă o stare de amnezie, la sfârșitul experimentelor.

Nu știm cât este fabulație sau realitate, cert este că americanii au cunoștințe evoluate în ceea ce privește acest domeniu.

Cercetători americani care au participat la proiectul Pegas au declarat că multe din principiile utilizate în acest proiect au avut ca sursă de inspirație brevetele lui Tesla.

Menționăm faptul că, Tesla a avut peste 700 de brevete, multe dintre ele fiind necunoscute de lumea științifică.

Andrew Bosiago, participant la acest proiect, a declarat că au fost realizate mai multe călătorii în timp, unele prezentând tragedia din 11 septembrie 2001. El susține că a fost racolat să participe la călătoriile în timp, la vârsta de 7 ani.

Experimentul Pegas a folosit mai ales copii, care pe baza unor teste mentale și psihice realizau teleportarea în viitor sau trecut. Subiectul era teleportat într-un vortex care-l purta în viitor sau trecut.

În sprijinul spuselor sale, Bosiago a prezentat o fotografie în care, copil fiind, se află în orașul Gettysburg, în secolul al XIX-lea. El susține că a fost martor și la înmormântarea președintelui Lincoln.

Am început articolul cu proiectul celui mai performant bombardier al US AIR Force, ne-am amintit de Tesla și de misteriosul său proiect privind o farfurie zburătoare și am ajuns la teleportările în viitor sau trecut.

Mulți dintre dumneavoastră vor spune că nu există o legătură, și totuși…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu