Cojile de banane au beneficii nutritive extraordinare

Cojile de banane au beneficii nutritive extraordinare

Asiaticii au profitat dintotdeauna de cojile de banane, intrucat au niste beneficii nutritive extraordinare. Insa, daca fructul in sine este moale si dulce, coaja este tare, fibroasa si usor amaruie, ceea ce o face mai putin apetisanta. Ca sa o consumi, o poti adauga in smoothie-uri sau o poti coace, impreuna cu fructul.

Eliminarea negilor. Coaja de banana este un reme­diu stravechi pentru Indepartarea negilor. Inainte de culcare, fixati cu plasture o bucata de coaja pe negi si lasati-o peste noapte. Repetati pana la disparitia negi­lor. O cura poate dura de la o saptamana pana la o luna.
Tratament pentru psoriazis si acnee. Frecati cu banana zonele afectate, pentru ameliorarea simpto­melor de psoriazis, cum ar fi durerea si uscaciunea. In caz de acnee, faceti aceiasi pasi. Veti observa o Imbunatatire, dupa cateva aplicatii.

Albirea dintilor. Periati dintii, ca de obicei, folo­sind pasta de dinti, apoi frecati-le suprafata cu partea interioara a cojii de banana, timp de doua minute. Re­petati de 2 ori pe zi, pentru a albi dintii.

Intinerirea pielii. stergeti pe­riodic, cu partea interioara a cojii de banana, fata, gatul si decolteul. Pie­lea va beneficia de hidratare, va In­tarzia si aparitia ridurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu