Unde se ascund reptilienii? In subteranul Terrei

Unde se ascund reptilienii? In subteranul Terrei


Hopi este un cuvânt care înglobează toată înțelepciunea omenirii. Trăim într-o lume deconectată de la natură, pământ, valori. Spre deosebire de noi, oamenii moderni, Hopi sunt o populație de 10000 de suflete care ocupă un teritoriu aflat la granița a patru state, New Mexico, Arizona, Colorado și Utah.

Spre deosebire de alte triburi, Hopi au reușit să supraviețuiască invaziei oamenilor albi, prin înțelepciune și fără violență. Ei consideră că dacă vor utiliza forța se vor întoarce asupra lor mari nenorociri.

Imensul teritoriu ocupat de Hopi, care se situa între fluviile Colorado și Rio Grande, s-a redus la o suprafață de 7000 de kilometri pătrați. De unde vine această populație, gândirea metafizică, complexitatea religiei lor?

Sunt istorici care susțin că originea lor provine de la asiaticii care acum 10000 de ani au traversat strâmtoarea Bering. Legendele lor contrazic această ipoteză. Ei consideră că sunt urmașii supraviețuitorilor care au scăpat unui potop devastator. Au călătorit pe ocean și au fost primii care au pus piciorul pe acest continent.

Țara de unde provin și care a fost distrusă de potop se numește A treia lume. America pentru ei este A patra lume. Ei vorbesc despre cea de a treia lume la modul elogios. O lume plină de orașe înfloritoare și mașini care zburau.

Primele două lumi au dispărut la fel de misterios ca și cea de a treia. Legendele Hopi evocă mitul Atlantidei. Indienii Hopi vorbesc despre Alpha și Omega, despre legătura dintre cer și Pământ, despre echilibrul Pământului pe care-l face axa sa, despre stele , planete, mașini zburătoare.

Profețiile Hopi pentru viitorul omenirii sunt sumbre. Ei susțin varianta unei autodistrugeri a omenirii.
În anul 2001, o delegație a indienilor Hopi a fost invitată la New York, unde în fața unui auditoriu format din cei mai bogați și puternici oameni din SUA, au fost susținute mai multe cuvântări.

Hopi au vorbit despre faptul că omenirea ascultă de propriile legi și norme, eludând legea lui Dumnezeu. Lumea va pierde echilibrul său și va pieri prin autodistrugere.
Curios este faptul că ținutul ocupat de indienii Hopi este mărginit de cele două misterioase baze militare numite Dolce și Zona 51, precum și de legendarul loc Roswell, primul accident consemnat al unui OZN.

Indienii Hopi susțin că în subteran există galerii care duc la o civilizație formată din reptilieni. Hopi îi numesc pe reptilieni frații noștri șerpi. Ei susțin că entități protectoare au venit din cer pentru a-i ajuta în existența lor.

Zona locuită de Hopi este renumită prin frecventele apariții de OZN-uri. S-ar putea să fie o simplă coincidență sau lucrurile să aibă o legătură. Legendele Hopi pot fi un mit sau o realitate.

Cert este faptul că această populație izolată, care trăiește primitiv are noțiuni complexe despre astrologie, fizică, spiritualitate. De unde vin toate acestea la o populație primitivă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu