Semne ale unui sistem limfatic blocat

Semne ale unui sistem limfatic blocat

O parte foarte importanta a corpului pe care multi nu o iau in calcul atunci cand vor sa scape de toxinele acumulate in organism este sistemul limfatic. Acesta este un sistem de drenaj complex care este format din glande, nodulii limfatici, splina, glanda timus si amigdale.

Din pacate, la fel ca multe alte zone ale corpului nostru sistemul limfatic devine, in timp, sever compromis, iar atunci cand nu mai functioneaza corect, corpul nostru nu poate elimina toxinele; nu poate lupta contra afectiunilor cauzate de virusuri, ciuperci si bacterii; nu poate regla cantitatea de lichide la nivelul tesuturilor.

Semne ale unui sistem limfatic blocat
In afara unor umflaturi - ganglioni inflamati - in diferite parti ale corpului (cum ar fi gatul si zonele axilei), iata ce simptome mai apar:
dureri de cap
oboseala cronica
greutatea in exces sau celulita
afectiuni cutanate
artrita
leziuni inexplicabile
infectii ale sinusurilor
tulburari digestive

Solutii pentru repararea sistemului limfatic
Din fericire, sistemul limfatic poate fi repus in functiune, cu toate ca atunci cand veti incerca asta s-ar putea sa va confruntati cu stari de greata din cauza mobilizarii toxinelor spre organele de detoxifiere.

Cel mai simplu si mai bland lucru pe care il poti face la inceput este sa te orientezi catre exercitii usoare, cu o atentie speciala asupra utilizarii unei mini-trambuline timp de 5-10 minute pe zi.

Pe langa exercitiile la trambulina poti apela si la masaj, acupunctura si sedintele de chiropractica. Fiecare dintre acestea sprijina sistemul limfatic in procesul de curatare.

Alte modalitati de a curata in mod eficient acest sistem, include consumul unor plante, periajul uscat, exercitii de respiratie speciale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu