Marea Piramida este o structura cadificata de o inteligenta superioara

Marea Piramida este o structura cadificata de o inteligenta superioara


Una dintre cele mai uimitoare și complexe construcții de pe Terra este Marea Piramidă de la Gizeh. Aceasta a fascinat de-a lungul timpului nu doar prin frumusețea sa, ci și prin misterul originii sale.

Egiptologii sunt de părere că vechii egipteni au construit-o, dar la o analiză mai complexă lucrurile tind să prindă un alt contur. De-a lungul timpului, au existat numeroși specialiști care au scos în evidență aspecte stranii ale acestei piramide, care ne duc cu gândul spre civilizații extrem de avansate din punct de vedere tehnologic.

Un prim aspect este greutatea Marii Piramide, care este de 5,955,000 de tone. Această greutate multiplicată cu 10 ^ 8 oferă masa exactă a planetei noastre. Să fie o simplă coincidență sau adevărul este dincolo de înțelegerea noastră?

Chiar dacă vechii egipteni foloseau forța de muncă brută până la epuizare pentru a realiza anumite proiecte, Marea Piramidă este un monument în care matematica, arhitectura și ingineria se îmbină într-un mod armonios.


Un aspect pe care specialiștii uită să-l menționeze în cărțile de istorie este că această piramidă când a fost construită a fost perfect aliniată cu Nordul. Este adevărat că odată cu trecerea timpului acest punct magnetic se mișcă, iar în ziua de astăzi această alinire nu se mai respectă, dar cu mii de ani în urmă lucrurile stăteau altfel. Oare egiptenii aveau habar unde se află cu exactitate Nordul? Probabil că nu.

Un alt aspect incredibil este că această piramidă a fost ridicată chiar în centrul masei Pământului. Adică în locul în care paralela cea mai lungă de pe Terra se întâlnește cu meridianul cel mai lung.

Din punct de vedere matematic Marea Piramidă este o capodoperă perfectă, cel puțin în sensul în care relația dintre Pi (p) și Phi (F) este exprimată în sens fundamental. Înălţimea piramidei este direct proporțională cu perimetrul acesteia. Acest aspect reflectă încă o dată noțiuni de matematică extrem de precise pe care anticii nu puteau să le dețină. Curbura proiectată a fețelor piramidei se potrivește perfect cu raza Pământului.

Interesant mai este faptul că această piramidă nu deține 4 fețe, ci 8 și este singura construită în acest fel.

 Mai mult de atât, scrierile antice susțin că la începuturi, atunci când era acoperită cu o manta strălucitoare, Marea Piramidă era vizibilă din Israel sau chiar de pe Lună. Oare de unde știau egiptenii antici că această piramidă poate fi văzută dintr-un loc în care nu au ajuns niciodată?
Show comments
Hide comments

2 comentarii: