Colonul se poate curata foarte bine cu rostopasca

Colonul se poate curata foarte bine cu rostopasca

Intestinul gros este ca o „conducta de canalizare” prin care trec diverse deseuri de excretie ce se depun in timp pe peretii si in incretiturile colonului. De aceea, acesta are nevoie de o curatire periodica. Unele depuneri stau in colon ani de zile si reprezinta un mediu propice pentru dezvoltarea parazitilor intestinali

Constipatia, gazele, balonarile, crampele, parazitii, dureri de stomac, oboseala cronica si problemele digestive, toate pot fi cauzate de necuratirea intestinului gros si de invazia unor bacterii parazite, a viermilor intestinali si a Candidei.

Colonul nu este doar un tub lung care serveste la eliminarea reziduurilor. Functia lui esentiala este aceea de a trimite in organism, prin peretii colonului, apa, vitaminele si mineralele din alimente. Daca peretii sunt blocati, acesti factori nutritivi nu ajung niciodata la destinatie. 

Colonul se poate curata foarte bine cu rostopasca. Asadar, se recomanda, in special, persoanelor care au probleme cu ficatul, colecistul sau care au polipi in intestine. Frunzele proaspete si tulpinile de rostopasca se dau prin masina de tocat, se oparesc cu apa fierbinte, in raport de 1: 10 (un pahar de planta la 10 pahare de apa fierbinte). Dupa racirea infuziei, se strecoara li­chidul si se administreaza sub forma de clisma (cu 2-3 ore inainte se face o clisma cu apa curata). Aceasta pro­cedura este deosebit de eficienta in cazul in care bolnavul reuseste sa retina lichidul in intestin timp de 1-2 ore. Uneori, e de-ajuns sa faci doar cateva clisme, si din intestin incep sa se elimine polipii. O cura durea­za 10-20 de zile si se repeta dupa o pauza de 2-3 luni. Concomitent cu elimi­narea de polipi intes­tinali, de pe piele incep sa cada papiloamele (negii suspendati). Pa­pi­loamele sunt un semn clar ca in intestin au crescut polipi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu