Cele mai recomandate fructe pentru slabit

Cele mai recomandate fructe pentru slabit

Lucrurile se schimbă atunci când suntem la regim sau cură de slăbire, căci este bine să consumăm doar anumite fructe. Iată cele mai recomandate fructe pentru slăbit.
Fructele sunt printre cele mai recomandate alimente în absolut toate dietele. De altfel, fructele ar trebui consumate în fiecare zi și ar trebui să alegem fructele sezonului în care ne aflăm. Lucrurile se schimbă atunci când suntem la regim sau cură de slăbire, căci este bine să consumăm doar anumite fructe. Iată cele mai recomandate fructe pentru slăbit.
Multe studii vorbesc despre puterea fructelor și legumelor de a stopa dezvoltarea cancerului sau a preveni cancerul și alte boli grave. Mai mult decât atât, fructele sunt extrem de importante pentru strălucirea tenului și a pielii, pentru o digestie sănătoasă și pentru o energie debordantă.

Fructe recomandate pentru slăbit – fructele alungă oboseala și curăță tubul digestiv

Este bine de știut că fructele sunt foarte ușor de digerat și metabolizat, dar doar dacă sunt mâncate pe stomacul gol. Așadar, fructele se mănâncă ca masă separată sau nu se mănâncă deloc, în special citricele și pepenii. Dacă vrei o detoxifiere ca la carte, dar și o cură de slăbire eficientă, începe prin a mânca numai fructe o săptămână. Ele curăță mult mai eficient traiectul digestiv și au rolul de a echilibra phH-ul în întreg tubul digestiv.
Curele de slăbire sunt bine venite oricând, mai ales în cazul în care acestea prevăd consumul de fructe. Așa că, trebuie să ai în frigider multe fructe.
Grapefruit, lămâie, portocale și pomelo, unele dintre cele mai bune fructe pentru slăbit. 100 de grame de grapefruit are 40 de kcal, portocalele au cam la fel, iar pomelo tot 40 de kcal. În plus, fructele conțin calciu, fier și potasiu. Sucurile de citrice combinate sunt foarte sănătoase, mai ales pentru detoxifiere.

Fructe recomandate pentru slăbit- mere verzi și pepeni

Merele verzi conțin fibre și foarte puțin zahăr, fiind excelente pentru slăbit. Fără să te înfometezi, poți slăbi foarte bine cu sucurile de mere verzi sau doar mâncând mere.
Pepenele verde, dar chiar și cel galben este excelent pentru slăbit, mai ales dacă este mâncat pe stomacul gol. Pepenele roșu conține foarte multă apă, glucide și dă senzația de sațietate, iar pepenele galben are în plus o aromă deosebită. Pepenele este excelent pentru curele de vară și conține la suta de grame doar 25 de kcal.
Strugurii negri sunt plini de vitamine și ajută la o detoxifiere ca la carte. Strugurii combat oboseala, dau energie, curăță ficatul, micșorează tumorile mamare și se folosesc chiar și tratarea bolii Alzheimer. Strugurii au puține calorii și sunt printre cele mai sănătoase fructe pentru slăbit. Acneea dispare după consumul îndelungat de struguri, iar reumatismul este ameliorat foarte mult. În curele de slăbit sunt excelenți, mai ales la persoanele anemice.

Fructe recomandate pentru slăbit – pere sau papaya

Perele sunt recomandate atât pentru slăbit, cât și pentru prevenirea diabetului. Au un indice glicemic mic, nu conțin multe calorii, au în proporție de 80% apă, fiind fructe foarte benefice organismului. Dulci și pline de sirop aromat, perele se pot consuma cu încredere în cure și diete. În plus, reduc febra, calmează durerile de gât, tratează inflamațiile, mențin ochii sănătoși și sunt excelente în tratamentul artritei și gutei.
Papaya, un fruct excelent pentru slăbit, dar și pentru păstrarea frumuseții pielii, fiind un ingredient de bază în produsele cosmetice. Este un bun energizant, are proprietăți contraceptive, ajută la vindecarea cicatricelor și în același timp scad glicemia. Nutriționiștii îl recomandă cu încredere în curele de slăbire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu