America a incheiat un acord cu o specie extraterestra

America a incheiat un acord cu o specie extraterestra

Guvernul Statelor Unite ale Americii a încheiat un acord cu o specie extraterestră, numită Gri, prin care se susţine conservarea omenirii în contextul ultimilor 50 de ani.

Tratatul în cauză este unul care pare desprins din filmele SF, dar există numeroase suspiciuni că ar fi cât se poate de real. Se numește Tratatul IX Tau pentru Conservarea Omenirii și a fost semnat între oameni și extratereștrii gri în la 20 februarie 1954. Atunci președintele SUA era Dwight Eisenhower, iar tratatul a fost semnat în baza militară Edwards Air Force.

Legătura dintre americani și gri s-a realizat în urma unor întâmplări ciudate. Prima dată, în 1947, un OZN s-a prăbușit undeva pe teritoriul SUA. Armata a descoperit numeroase cadavre extraterestre. Atunci a fost prima dată când s-a pus problema preluării tehnologiei extraterestre. Doi ani mai târziu, în New Mexico, SUA, s-a mai înregistrat un astfel de incident. De data aceasta a existat un supraviețuitor.

Extraterestrul a fost numit EBE, adică entitate biologică extraterestră și prin efortul medicilor a fost salvat de la moarte. EBE a fost cel care le-a făcut legătura americanilor cu reprezentanții celor gri. Astfel, în decursul a 5 ani comunicarea cu această specie extraterestră a decurs normal, pentru ca în cele din urmă să se pună bazele unui tratat de cooperare.

În noaptea dintre 20-21 februarie 1954, președintele american Dwight Eisenhower a dispărut pentru câteva ore. Oficial el a declarat că a fost la dentist, dar de fapt el a fost transportat la baza militară Edwards Air Force, unde s-a întâlnit cu 2 extratereștri, Draco și J-Rod, pentru a semnat un tratat de colaborare.

Punctele tratatului nu sunt numeroase. Cel mai important aspect este că americanii primesc tehnologie extraterestră, iar în schimb extratereștri pot răpi oameni pentru a-i studia. Aceștia trebuie să fie trimiși înapoi pe Terra doar după ce memoria le-a fost ștearsă.

Un alt punct al tratatului sugerează schimbul de ambasadori. Nu se știe cum a fost realizat acest punct, dar este greu de crezut că americanii au trimis oameni tocmai în constelația Zeta Reticuli.

De asemenea s-a mai precizat în tratat și un acord de neagresiune. Astfel omenirea ar fi protejată de orice tip de atac sau amenințare venită din spațiu.

 Totuși, există numeroase voci care susțin că de fapt această specie extraterestră este una extrem de violentă și planurile pentru omenire sunt cu totul diferit față de ceea ce s-a crezut la vremea respectivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu