Ceaiul din trifoi rosu, galbenele si paducel intareste inima

Ceaiul din trifoi rosu, galbenele si paducel intareste inima

Acest ceai eficient este format din trei plante medicinale cunoscute, precum galbenele, trifoi rosu si paducel. Combinatia acestor plante poate ajuta in tratamentul sistemului cardio-vascular, in stabilizarea tensiunii arteriale si intarirea muschiului cardiac, ameliorarea durerilor de cap si a starilor de ameteala, este utila in special pentru combaterea oboselii cronice.

De asemenea, tratamentul regulat cu aceasta bautura imbunatateste metabolismul, curata organismul de depuneri de calciu si grasimi, creste elasticitatea vaselor de sange, previne atacul de cord, accidentele vasculare cerebrale, restabileste vederea si creste vitalitatea.

Mod de preparare:
Se amesteca in parti egale, cate 1 lingura din cele trei plante (galbenele, trifoi rosu si paducel), intr-un vas emailat, si se toarna un litru de apa rece de izvor. Se pune pe foc si se aduce la punctul de fierbere, apoi se tine pe flacara mica, timp de 30 de minute.

Vasul acoperit cu un capac etans se inveleste intr-un prosop si se lasa la infuzat peste noapte. A doua zi dimineata, se strecoara si din nou se incalzeste putin, se amesteca cu 3 lingurite de Bitter si se acopera cu un capac. Dupa 2-3 ore, infuzia se toarna in sticle si se mai tine in frigider 5 zile.

Mod de administrare:
Se beau cate 50 ml de 2 ori pe zi, inainte de mese, de 3 ori pe saptamana, de exemplu marti, joi si sambata.
Show comments
Hide comments

Un comentariu:

  1. La fel.....cite luni se bea si cit timp se face pauza....!?!?
    Scrieti tratamentul complet....!!!MULTUMESC...!!!

    RăspundețiȘtergere