Bauturi naturale care stimuleaza nivelul de energie

Bauturi naturale care stimuleaza nivelul de energie

V-ati trezit vreodata dimineata epuizat si tot ce va doreati era sa puteti merge inapoi in pat? Acest sentiment indica faptul ca organismul dumneavoastra are nevoie de un impuls natural de energie si de putere. Cei mai multi incearca sa castige un plus de energie cu ajutorul unor bauturi care contin cafeina, cum ar fi cafeaua sau ceaiul. Cu toate acestea, se pare ca efectele lor sunt doar temporare. Retetele pe care vi le propunem nu doar ca energizeaza organismul, dar va ajuta sa pierdeti din greutate, stimuleaza metabolismul si imbunatatesc digestia.

Energizant verde
Pentru a mentine nivelul de energie ridicat, aveti nevoie de proteine. Acest smoothie contine cantitati mari de potasiu, vitamina B, C si 10 grame de proteine.

Ingrediente:
o felie de ghimbir
2 cesti de spanac organic
¼ din afine organice congelate
indulcitor - stevie (optional)

Pune toate aceste ingrediente in blender si amesteca-le. Daca nu va place amestecul prea gros, puteti sa adaugati putina apa. Puteti sa preparati aceasta bautura in cantitati mai mari si sa o pastrati in frigider.

Bautura pentru stimularea metabolismului
Pentru a putea avea un corp plin de energie trebuie sa stimulati metabolismul. De modul in care functioneaza metabolismul depinde transformarea nutrientilor in energie.

Ingrediente:
½ 15 ml otet de cidru de mere - cautati un produs organic
un varf de cutit de piper Cayenne (ardei iute)
15 ml suc de lamaie

Se adauga ingredientele intr-o cana de apa. Ardeiul iute creste metabolismul printr-un proces numit termogeneza sau incalzirea corpului. Prin urmare, aceasta va stimula metabolismul si va preveni surplusul de kilograme.


Bautura pentru imbunatatirea digestiei
Mai mult, pentru a avea energia necesara, nutrientii trebuie sa fie digerati in organism. Indigestia poate duce la reducerea energiei pe parcursul intregii zile, precum si a altor probleme de sanatate.

Ingrediente:
15 ml otet de cidru de mere organic
15 ml suc de lamaie uncie de suc de lamaie
un varf de cutit de pudra de ghimbir

Se adauga toate intr-un pahar cu apa. Sucul de lamaie imbunatateste functia metabolica si promoveaza astfel digestia adecvata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu