Ceaiul de leustean elimina toxinele din organism

Ceaiul de leustean elimina toxinele din organism

Ceaiul de leustean ofera o multime de beneficii organismului, asa ca o cura bazata pe acest lichid te va ajuta sa remediezi si chiar sa tratezi anumite probleme de sanatate. Iata cateva dintre avantajele consumului de ceai de leustean:

- alina durerile menstruale;

- poate fi folosit ca adjuvant in reumatism;

- trateaza infectiile tractului urinar;

- imbunatateste circulatia sangelui;

- alunga durerile de cap;

- este eficient in tulburarile digestive (balonare, gaze intestinale, dureri de stomac, constipatie);

- are grija de sanatatea orala;

- elimina toxinele din organism;

- este de mare ajutor in dietele de slabit.


Daca nu gasesti ceai de leustean in magazinele naturiste, il poti prepara si acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa pui frunzele plantei la uscat (de preferat de provenienta bio), dupa care sa le maruntesti si sa le depozitezi intr-un recipient curat si uscat. Poti prepara ceai de leustean si din frunze proaspete, apoi sa compari la final care modalitate iti place mai mult.

Pentru prepararea unei cani de ceai trebuie sa adaugi o lingurita de planta atunci cand apa clocoteste. Dupa aceea, acopera vasul si lasa la infuzat timp de 10 minute. Strecoara ceaiul si consuma-l cu miere si o felie de lamaie. Vei avea parte de o experienta aromata si relaxanta.

Ca sa te bucuri de avantajele acestui remediu naturist, consuma 2-3 cani de ceai pe zi.

Ceaiul de leustean nu este recomandat in timpul sarcinii, iar pe perioada alaptarii ar trebui consumat in cantitati mici. Insa poti sa ceri si sfatul unui specialist in acest sens. De asemenea, persoanele care au alergie la aceasta planta nu ar trebui sa o consume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu