Baza extraterestra pe Luna in forma de cupola

Baza extraterestra pe Luna in forma de cupola

Mai mulți ufologi din Statele Unite ale Americii susțin că au descoperit o bază extraterestră pe Lună. Aceasta este de dimensiuni impresionante și are forma unei cupole.
În conformitate cu ultimele rapoarte realizate de mai mulți ufologi din SUA, o bază extraterestră există pe Lună. Se pare că aceasta se întinde pe o lungime de peste 15 kilometri și are aspectul unei cupole.
Scot C Warring, specialist în OZN-uri, după ce a analizat mai multe fotografii captate în diversele misiuni ale NASA, susține că baza militară în cauză este camuflată. Din acest motiv până în prezent s-a crezut că este vorba despre un crater imens, însă adevărul este cu totul altul.
„După cum se poate vedea în această fotografie este vorba despre un dom de origine extraterestră. El a fost catalogat ca fiind un crater, dar nu este vina oamenilor de știință pentru că este foarte bine camuflat”, susține Warring.
De-a lungul timpului, au existat numeroși specialiști care au declarat că Luna este proprietate extraterestră și că acolo există numeroase baze. Acesta ar fi fost principalul motiv pentru care omul nu a mai realizat misiuni pe Lună.
Această teorie este respinsă de specialiștii NASA, care susțin că Luna nu mai reprezintă un punct de interes pentru omenire și din această cauză s-a renunțat la diversele misiuni.
Bineînțeles că adevărul este bine ascuns de ochii publicului larg și în conformitate cu anomaliile pe care le prezintă Luna, aceasta nu ar avea cum să nu prezinte interes.
Pe de altă parte, se mai speculează ideea că NASA știe de mai bine de 40 de ani ce se petrece pe Lună, dar cu toate acestea nimeni nu poate răspunde cu adevărat la întrebarea: De ce omul nu s-a mai întors pe satelitul Terrei de mai bine de 40 de ani? Este limpede că există un motiv bine întemeiat și astfel teoria ufologilor americani tinde să prindă contur.
Acolo există ceva sau cineva cu interese bine definite, iar prezența omului ar leza acestor scopuri. Mai mult de atât, în ultimii ani, numeroși astronomi au raportat că au văzut diverse obiecte zburătoare neidentificate, care survolează Luna.
Primul care a văzut lucruri bizare pe Lună a fost celebrul astronom Giovanni Cassini (1625-1712). El a consemnat că numeroși nori albi străbăteau suprafața Lunii cu viteze impresionante. În acele vremuri termenul de OZN nu era la îndemâna oricui, iar extratereștri probabil că erau considerați o fantasmagorie.
De atunci și până în prezent nu mai puțin de 600 de evenimente ciudate au fost văzute pe Lună. Toate acestea au fost adunate într-un raport, care poartă numele de “Documentul R-277”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu