Desi pana in prezent a fost folosita aproape exclusiv pe post de ingredient alimentar, servind ca materie prima pentru fabricarea painii si a anumitor bauturi, studiile de ultima ora sugereaza ca aceasta planta exotica ar detine potential real si pentru vindecarea cancerului si a problemelor de infertilitate.
Mai multe studii recente au descoperit ca, multumita numeroaselor sale proprietati benefice, aceasta planta ar putea juca un rol crucial in mentinerea sanatatii corporale.
Frunzele sale abunda in proteine, lizina si beta-caroten, in timp ce radacina este o sursa bogata de calciu si de vitamina C. Consumarea frecventa a acestei plante poate sprijini sanatatea oaselor, intarind si mentinand densitatea tesuturilor osoase.
Mai mult, cercetatorii au descoperit ca planta de manioc poate asigura un leac veritabil pentru infertilitate, durerile de cap severe si artrita.
Beneficiile maniocului
Potrivit celor mai recente cercetari efectuate de Lankacnews.com, aceasta planta ar avea efecte extrem de puternice in tratamentul tumorilor.
In plus, tapioca, un delicios extract de amidon derivat din planta de manioc, poate servi ca remediu eficient si deosebit de versatil pentru numeroase afectiuni si boli.
Mai exact, se crede ca tapioca poate preveni diabetul zaharat, reduce riscul de malformatii congenitale, imbunatati circulatia si creste numarul de celule rosii din sange, mentine un bun echilibru al fluidelor corporale, reduce colesterolul, proteja densitatea minerala a oaselor, imbunatati digestia, preveni boala Alzheimer, proteja sanatatea inimii, precum si incuraja procesul de asimilare. Potrivit marturiilor si dovezilor medicale, planta ar fi extrem de utila in lupta impotriva cancerului de prostata, de colon si al vezicii urinare.
Reteta pentru uz intern
Ai mereu in vedere faptul ca planta necesita intotdeauna fierbere pentru a putea fi consumata in siguranta, intrucat numai prin procesul de fierbere se poate elimina complet cianura otravitoare pe care maniocul o contine in concentratii mici!
Pentru a putea folosi maniocul in alimentatie, planta trebuie decojita, taiata cubulete, apoi scufundata alternativ in apa clocotita si rece. In urma acestui proces, frunzele se tin la frigider timp de cateva ore.
Lichidul folosit la inmuierea frunzelor se poate combina cu apa sau sucuri de fructe pentru obtinerea unei bauturi. Consuma aceasta bautura in fiecare dimineata inainte de micul dejun. Concentratia mare de vitamina B17 poate fi folosita pentru combaterea cancerului
Actiunea puternic anticancerigena a maniocului consta in concentratia mare de vitamina B17 pe care o contine. Aceasta vitamina intra adeseori in compozitia medicatiei impotriva cancerului.
De la aceasta premisa a pornit si chirurgul ORL-ist Cynthia Jayasuriya in cercetarile sale. Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de tranzitie de celule, femeia si-a luat viata in propriile maini si a studiat indeaproape optiunile alimentare cele mai eficiente in lupta impotriva cancerului.
Dupa o lupta asidua de aproape zece ani in care a folosit fara prea mare succes mijloace conventionale, medicul chirurg s-a hotarat sa apeleze si la mijloacele medicinei alternative, apeland la tratamente naturiste de combatere a cancerului. Atunci a ajuns sa descopere proprietatile maniocului, citind informatii despre caracteristicile plantei pe site-ul WorldWithoutCancer.org.
A aflat ca maniocul este o sursa bogata de vitamina B17. Astfel, a inceput sa consume planta timp de o luna in trei prize zilnice a cate 100 de grame. Dimineata a consumat maniocul fiert, iar la amiaza si seara l-a adaugat peste mancaruri precum un condiment.
La incheierea curei de o luna, femeia a facut o cistoscopie. In mod uluitor, rezultatele au indicat remisia completa a cancerului!
Iata ce modificari au loc in organismul bolnavilor de cancer care consuma manioc:
La scurt timp dupa ingestie, vitamina B17 din componenta maniocului formeaza in interiorul celulelor sanatoase legaturi chimice cu enzima rodaneza, care descompune vitamina B17 in trei tipuri de zaharuri.
Celulele canceroase, celule imature, contin o alta enzima, beta-glucozidaza, care descompune vitamina B17 in glucoza, benzaldehida si acid cianhidric. Acidul cianhidric actioneaza precum o capsula de cianura LTTE, omorand celulele canceroase.
Dar atunci cand vitamina B17 formeaza legaturi cu enzima celulelor canceroase, aceasta este descompusa intr-un zahar, o benzaldehida si un lant de acid cianhidric. Acidul cianhidric omoara celulele canceroase la nivel local.
Denumirea stiintifica a acestei plante miraculoase, originara din padurile sud-americane, este manihot esculenta, dar planta este mai ales cunoscuta sub denumirea populara de manioc, arorut brazilian, si tapioca. Tuberculii de manioc apartin familiei tulichinelor (Euphorbiaceae).
Mai multe studii recente au descoperit ca, multumita numeroaselor sale proprietati benefice, aceasta planta ar putea juca un rol crucial in mentinerea sanatatii corporale.
Frunzele sale abunda in proteine, lizina si beta-caroten, in timp ce radacina este o sursa bogata de calciu si de vitamina C. Consumarea frecventa a acestei plante poate sprijini sanatatea oaselor, intarind si mentinand densitatea tesuturilor osoase.
Mai mult, cercetatorii au descoperit ca planta de manioc poate asigura un leac veritabil pentru infertilitate, durerile de cap severe si artrita.
Beneficiile maniocului
Potrivit celor mai recente cercetari efectuate de Lankacnews.com, aceasta planta ar avea efecte extrem de puternice in tratamentul tumorilor.
In plus, tapioca, un delicios extract de amidon derivat din planta de manioc, poate servi ca remediu eficient si deosebit de versatil pentru numeroase afectiuni si boli.
Mai exact, se crede ca tapioca poate preveni diabetul zaharat, reduce riscul de malformatii congenitale, imbunatati circulatia si creste numarul de celule rosii din sange, mentine un bun echilibru al fluidelor corporale, reduce colesterolul, proteja densitatea minerala a oaselor, imbunatati digestia, preveni boala Alzheimer, proteja sanatatea inimii, precum si incuraja procesul de asimilare. Potrivit marturiilor si dovezilor medicale, planta ar fi extrem de utila in lupta impotriva cancerului de prostata, de colon si al vezicii urinare.
Reteta pentru uz intern
Ai mereu in vedere faptul ca planta necesita intotdeauna fierbere pentru a putea fi consumata in siguranta, intrucat numai prin procesul de fierbere se poate elimina complet cianura otravitoare pe care maniocul o contine in concentratii mici!
Pentru a putea folosi maniocul in alimentatie, planta trebuie decojita, taiata cubulete, apoi scufundata alternativ in apa clocotita si rece. In urma acestui proces, frunzele se tin la frigider timp de cateva ore.
Lichidul folosit la inmuierea frunzelor se poate combina cu apa sau sucuri de fructe pentru obtinerea unei bauturi. Consuma aceasta bautura in fiecare dimineata inainte de micul dejun. Concentratia mare de vitamina B17 poate fi folosita pentru combaterea cancerului
Actiunea puternic anticancerigena a maniocului consta in concentratia mare de vitamina B17 pe care o contine. Aceasta vitamina intra adeseori in compozitia medicatiei impotriva cancerului.
De la aceasta premisa a pornit si chirurgul ORL-ist Cynthia Jayasuriya in cercetarile sale. Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de tranzitie de celule, femeia si-a luat viata in propriile maini si a studiat indeaproape optiunile alimentare cele mai eficiente in lupta impotriva cancerului.
Dupa o lupta asidua de aproape zece ani in care a folosit fara prea mare succes mijloace conventionale, medicul chirurg s-a hotarat sa apeleze si la mijloacele medicinei alternative, apeland la tratamente naturiste de combatere a cancerului. Atunci a ajuns sa descopere proprietatile maniocului, citind informatii despre caracteristicile plantei pe site-ul WorldWithoutCancer.org.
A aflat ca maniocul este o sursa bogata de vitamina B17. Astfel, a inceput sa consume planta timp de o luna in trei prize zilnice a cate 100 de grame. Dimineata a consumat maniocul fiert, iar la amiaza si seara l-a adaugat peste mancaruri precum un condiment.
La incheierea curei de o luna, femeia a facut o cistoscopie. In mod uluitor, rezultatele au indicat remisia completa a cancerului!
Iata ce modificari au loc in organismul bolnavilor de cancer care consuma manioc:
La scurt timp dupa ingestie, vitamina B17 din componenta maniocului formeaza in interiorul celulelor sanatoase legaturi chimice cu enzima rodaneza, care descompune vitamina B17 in trei tipuri de zaharuri.
Celulele canceroase, celule imature, contin o alta enzima, beta-glucozidaza, care descompune vitamina B17 in glucoza, benzaldehida si acid cianhidric. Acidul cianhidric actioneaza precum o capsula de cianura LTTE, omorand celulele canceroase.
Dar atunci cand vitamina B17 formeaza legaturi cu enzima celulelor canceroase, aceasta este descompusa intr-un zahar, o benzaldehida si un lant de acid cianhidric. Acidul cianhidric omoara celulele canceroase la nivel local.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu