Ceaiul tibetan recomandat in iarna pentru longevitate

Tibetanii sunt recunoscuti pentru longevitatea lor, iar cultura si practicile specifice acelei zone starnesc interesul oamenilor din intreaga lume. Retetele si remediile alternative sunt extrem de eficiente, dovedindu-se la fel de puternice precum medicamentele pe care le utilizeaza occidentalii.



Ceaiul tibetan pentru longevitate este cea mai buna alegere pentru sezonul rece. Cu un gust delicios, acest elixir tine bolile la distanta, inlocuieste suplimentele alimentare si imbunatateste starea generala.

Ingrediente pentru trei persoane
2l de apa
5g pudra de ghimbir/ ghimbir proaspat razuit
2 linguri suc proaspat de lamaie
2 linguri miere naturala
1 varf de cutit de piper
1 varf de cutit de chimen

Mod de preparare
Fierbeti apa timp de 5 minute, luati-o de pe foc si in momentul in care s-a racit putin adaugati toate ingredientele. Ceaiul poate fi servit in momentul in care s-a racit complet.
Este important sa nu adaugati ingredientele in apa clocotita. Temperatura acesteia ar trebui sa fie suportabila.

Mod de administrare
Ceaiul ar trebui consumat pe durata intregii zile, de preferinta inaintea meselor principale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu