Bautura de mai jos actioneaza ca un adevarat panaceu asupra ficatului si sangelui, intareste imunitatea, curata organismul de toxine, combate cancerul si mai mult decat orice ajuta la regenerarea ficatului. Toti cei bolnavi de cancer ar trebui sa bea zilnic suc de sfecla, cu morcov, mar, telina sau lamaie.
Elixir pentru regenerarea ficatului
Ingrediente
1 sfecla rosie
3-4 morcovi de marime medie
2 fructe de kiwi
1 ceasca cu miez de nuca
Ingredientele ajung pentru o doza zilnica de suc.
Mod de preparare
Pentru prepararea elixirului, aveti nevoie de un storcator (preferabil manual fiindca este mai eficient), robot sau blender. Sfecla, fructele de kiwi si morcovul se curata de coaja, se taie cubulete mici si se pun in aparat.
Sucul obtinut se bea intr-o singura repriza, dimineata pe stomacul gol, sau pe parcursul unei ore, in intervalul dintre mese.
Persoanele care tin cure de slabire pot inlocui una dintre mese cu acest elixir. Preparati acest suc proaspat in fiecare zi. Cura de regenerare a ficatului dureaza 6 saptamani, si se poate face de 3 ori pe an.
Indicatiile terapeutice
Acesta bautura este recomandata persoanelor:
- care fumeaza sau consuma alcool zilnic
- bolnave de cancer
- cu imunitatea scazuta
- supraponderale
- care sufera de afectiuni hepatice sau biliare
- femeilor care iau anticonceptionale
- care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata
- care sufera de insomnie
- care sunt afectate de oboseala cronica sau suprasolicitare fizica si intelectuala
Sucul de sfecla rosie este o sursa bogata de fitonutrienti precum betaina, care are proprietati antiinflamatoare si antioxidante puternice, cuplate cu un efect stimulator asupra mai multor procese detoxifiante de la nivelul ficatului. Betaina ajuta la regenerarea celulelor ficatului, si la curatarea depozitelor de grasime cauzate de consumul de alcool.
Sucul de morcovi este plin de vitamine si minerale, cu proprietati detoxifiante ajutand la eliminarea deseurilor toxice acumulate in ficat.
Kiwi este unul din cele mai bune surse de vitaminele C si E, importante pentru ficat. Consumat sub forma de suc, kiwi si substantele sale nutritive sunt raid absorbite de corp. Consumul de kiwi previne de asemenea ficatul gras, cancerul si alergiile.
Nucile curata ficatul si hranesc creierul. Sunt o sursa fabuloasa de proteine, antioxidanti, acizi grasi Omega-3, minerale si vitamine. Proteinele sunt esentiale pentru persoanele care au ficatul afectat, intrucat ele ajuta la formarea de noi celule, repararea tesuturilor si buna functionare a sistemului imunitar. Antioxidantii sunt si ei importanti pentru sanatatea ficatului, deoarece ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot afecta celuele hepatice.
Elixir pentru regenerarea ficatului
Ingrediente
1 sfecla rosie
3-4 morcovi de marime medie
2 fructe de kiwi
1 ceasca cu miez de nuca
Ingredientele ajung pentru o doza zilnica de suc.
Mod de preparare
Pentru prepararea elixirului, aveti nevoie de un storcator (preferabil manual fiindca este mai eficient), robot sau blender. Sfecla, fructele de kiwi si morcovul se curata de coaja, se taie cubulete mici si se pun in aparat.
Sucul obtinut se bea intr-o singura repriza, dimineata pe stomacul gol, sau pe parcursul unei ore, in intervalul dintre mese.
Persoanele care tin cure de slabire pot inlocui una dintre mese cu acest elixir. Preparati acest suc proaspat in fiecare zi. Cura de regenerare a ficatului dureaza 6 saptamani, si se poate face de 3 ori pe an.
Indicatiile terapeutice
Acesta bautura este recomandata persoanelor:
- care fumeaza sau consuma alcool zilnic
- bolnave de cancer
- cu imunitatea scazuta
- supraponderale
- care sufera de afectiuni hepatice sau biliare
- femeilor care iau anticonceptionale
- care urmeaza un tratament medicamentos de lunga durata
- care sufera de insomnie
- care sunt afectate de oboseala cronica sau suprasolicitare fizica si intelectuala
Sucul de sfecla rosie este o sursa bogata de fitonutrienti precum betaina, care are proprietati antiinflamatoare si antioxidante puternice, cuplate cu un efect stimulator asupra mai multor procese detoxifiante de la nivelul ficatului. Betaina ajuta la regenerarea celulelor ficatului, si la curatarea depozitelor de grasime cauzate de consumul de alcool.
Sucul de morcovi este plin de vitamine si minerale, cu proprietati detoxifiante ajutand la eliminarea deseurilor toxice acumulate in ficat.
Kiwi este unul din cele mai bune surse de vitaminele C si E, importante pentru ficat. Consumat sub forma de suc, kiwi si substantele sale nutritive sunt raid absorbite de corp. Consumul de kiwi previne de asemenea ficatul gras, cancerul si alergiile.
Nucile curata ficatul si hranesc creierul. Sunt o sursa fabuloasa de proteine, antioxidanti, acizi grasi Omega-3, minerale si vitamine. Proteinele sunt esentiale pentru persoanele care au ficatul afectat, intrucat ele ajuta la formarea de noi celule, repararea tesuturilor si buna functionare a sistemului imunitar. Antioxidantii sunt si ei importanti pentru sanatatea ficatului, deoarece ajuta la neutralizarea radicalilor liberi, care pot afecta celuele hepatice.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu